Тим ВИЖЪН България представя най-достъпните бизнес анализи

Тим ВИЖЪН България представя най-достъпните бизнес анализи

На 22 май 2013 г., от 14:00 часа Тим ВИЖЪН България ще представи новостите в Business Intelligence (BI) технологиите и най-иновативното решение в портфолиото си – Tableau, на уебинарa „Детайлен анализ на бизнес данните Ви само за 24 часа“.

Участниците в уебинара ще могат да видят как бързо и лесно да превръщат данните си в информация за взимане на решения, независимо от обема на данните, вида и броя на източниците, от които те идват. Това е възможно и достъпно за всяка компания, благодарение на self-service BI решението Tableau.

Tableau осигурява бърз достъп до фирмената информация и дава възможност за анализ на дългосрочни тенденции, за определяне на проблемните сектори или служители, както и за сегментиране на резултатите. То може да бъде настройвано и използвано без намесата на IT специалист и обработва данни от всякакъв тип източници (Excell, Access, SQL, ERP, CRM, счетоводни системи и други структурирани данни). Онагледяването на данните се осъществява чрез различни модерни визуализации, представени в лесен за работа потребителски интерфейс.

Български клиенти на Tableau вече са компании като ЛДАлкомет, Камор Ауто, ЕсЕндБи Индастриал Минералс, Апарел Груп и Клио Комерс.

Лектори на уебинара ще бъдат Владислав Григоров, Мениджър развитие на продукти (Тим Вижън България) и Пьотр Жаворски, Partner Manager, CEE (Tableau Software). Уебинарът е безплатен.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy