ЦЯЛОСТНО УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕСА (ERP системи)

Microsoft Dynamics 365 Business Central

С Dynamics 365 Business Central получавате 360-градусов поглед към всички аспекти на бизнеса си в реално време и управлявате ключовите за компанията процеси от едно място.
Изберете водеща ERP система и внедрител с опита и експертизата да я превърне в правилното решение за вашия бизнес.
Научете повече за Business Central Свържете се с нас

Модерно софтуерно решение, което отговаря на нуждите на модерния бизнес

Microsoft Dynamics 365 Business Central е ново поколение ERP (enterprise resource planning) софтуер, създаден, за да даде на бизнеса най-доброто от съвременните технологии. Business Central е наследник на Microsoft Dynamics NAV (Navision) и една от най-разпространените ERP системи в света. 

Гъвкаво и лесно за използване, софтуерното решение осигурява цялостен поглед към различните аспекти от дейността, оптимизира организацията на работата на всички нива в компанията и подпомага устойчивото развитие на бизнеса.

Системата обхваща в една среда управлението на счетоводство и финанси, продажби, покупки, производствени и складови дейности, управление на проекти и ред други ключови бизнес процеси и позволява на компанията да се адаптира към бързо променящата се пазарна среда и да постига планираните резултати.

На Microsoft Dynamics 365 Business Central се доверяват над 160 000 компании от различни индустрии.

Направете решителна крачка към дигитална трансформация на бизнеса

Оптимизирате всеки аспект на бизнеса

ERP решението комбинира мощни инструменти за управление на финанси, покупки и продажби, производство, маркетинг и всички други важни за бизнеса процеси.

Цялостен поглед върху дейността ви

Системата осигурява текущо актуална информация за състоянието на бизнеса, за да вземате по-бързи и успешни управленски решения

Бърз за внедряване, лесен за използване

Съвременният интерфейс на ERP решението е създаден специално, за да улесни навигацията и да ускори работата.

Решение, пасващо на вашия бизнес

Гъвкавата структура на ERP решението позволява адаптирането му към специфичните особености на всеки бизнес

Dynamics 365 Business Central управлява всички ключови бизнес процеси

Модулният строеж на ERP системата позволява тя лесно да се адаптира към нуждите на всеки бизнес и да следва динамично неговото развитие.

Счетоводство и финанси

Business Central улеснява и ускорява всички дейности, свързани с управлението на счетоводството и финансите на компанията. ERP решението автоматизира счетоводните процеси и осигурява прецизни и надеждни справки и отчети, които се превръщат в база за добре обосновани стратегически и оперативни решения.

С помощта на Business Central значително се повишава точността на прогнозирането и управлението на парични потоци, задължения и вземания.

Управление на производството

Microsoft Dynamics 365 Business Central помага да управлявате цялостния процес на производство, включително производствените поръчки, списъците с материали, планирането на снабдяването и капацитета. Гъвкавите процеси и интегрираната информация позволяват да поемате точни ангажименти към клиентите, бързо да реагирате на промени и заявки в последния момент и да се възползвате от нови търговски възможности, за да изпреварите конкуренцията.

ERP системата поддържа производствени спецификации, маршрути и различни версии на отделните продукти. В допълнение тя дава възможност прецизно да планирате производството въз основа на информация за реалното и прогнозирано търсене, а така също и на необходимото време за изпълнение на поръчките и текущата натовареност на различните машинни и работни центрове.

Управление на продажбите

C Business Central управлявате с лекота всички аспекти от продажбената си дейност. Системата позволява поддържане и проследяване на голямо разнообразие от ценови листи и отстъпки и автоматизира значителна част от рутинните процеси при продажбите. Единната информация за бизнеса позволява на търговските екипи във всеки момент да разполагат с реални данни за складови наличности, срокове на изпълнение на клиентските заявки, кредитни лимити, вземания от клиенти и много други. Тя също така служи като надеждна основа за прогнозиране на продажбите и осъществяване на анализи по голямо разообразие от показатели.

Управление на веригата на доставките

Разполагате с цялостен поглед върху наличности, доставки и поръчки и следите с лекота движението на всеки артикул в склада. Вграденият в системата изкуствен интелект помага да поддържате винаги оптимално ниво на стокови наличности чрез прецизни прогнози и автоматизирани предложения за създаване на поръчки към производството и доставчиците.

Благодарение на системата, винаги разполагате с нужните суровини, материали и готова продукция, за да изпълните клиентските поръчки цялостно и в срок и печелите тяхното удовлетворение и лоялност.

Управление на проекти

С помощта на водещия бизнес софтуер управлявате ефективно всички аспекти, свързани с изпълнението на поетите проекти. Планирате и разпределяте ресурси, задачи и бюджети, за да изпълните проектите в уговорените времеви и финансови граници. Проследявате в реално време статуса на всяка задача и разполагате с необходимата информация, за да вземате добре аргументирани решения.

Искате сами да се убедите във възможностите на Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Полезни ресурси

Блог и новини

Параскев Бенчев говори за дигитализацията на бизнеса

Ролята на данните в бизнеса – Параскев Бенчев гостува в Bloomberg TV Bulgaria

За нивото на дигитализация на бизнеса, очакванията за годината и проблемите, които компаниите все още срещат при работата с данни говори Параскев Бенчев в интервю за Bloomberg TV Bulgaria