25 години надежден партньор на бизнеса

Кои сме ние

Коректност, професионализъм, експедитивност

Тим ВИЖЪН България е първият доставчик на Microsoft Dynamics NAV (предшественик на Microsoft Dynamics 365 Business Central) в България и единственият български партньор на Microsoft със 100% удовлетвореност на клиентите по отношение на предлаганите решения и услуги.

Ние предоставяме на клиентите си експертни услуги, свързани с анализ и оптимизиране на техните бизнес процеси, както и проектиране, изграждане и внедряване на цялостни ERP, CRM и BI решения за управление на бизнеса.

В работата си се стремим да бъдем не само доставчици на нашите клиенти, но и техен дългосрочен и надежден партньор. Нашата основна мисия е да им помагаме да ръководят бизнеса си по-добре и да насърчаваме развитието им с помощта на нашите решения и услуги.

Принципи

Не правим компромис с принципите си и качеството на нашата работа

01

Удовлетворяване на специфичните потребности на клиента и добрите практики в неговата сфера на дейност.

02

Обслужване с гарантирани нива на изпълнение с персонален и иновативен подход, висок професионализъм и ефективна комуникация.

03

Работа с ясни и ефективни процедури и методология.

04

Строги правила за конфиденциалност по отношение на фирмената информация на клиента (съобразно изискванията на стандарт ISO 27001:2013).

05

Дългосрочни отношения с клиента, високо качество на поддръжката и добавяне на съпътстващи услуги и решения.

06

Приоритет върху обучението и квалификацията на служителите.

07

Партньорски отношения с водещи компании в различни сектори за по-добро и пълно обслужване на клиента.

История

Тим ВИЖЪН през годините

Тим ВИЖЪН България е създадена като първият Navision Solution Center за България и въвежда непознатата дотогава ERP система Navision на българския пазар.

Локализирани са общо 9 версии, които освен пълен превод, включват и привеждане на системата към работа, съгласно изискванията на българското законодателство и счетоводни стандарти.

Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2000 за високо качество на процесите, свързани с разработването и внедряването на софтуерни решения. През 2010 г. сертификатът е подновен по ревизирания стандарт ISO 9001:2008.

Тим ВИЖЪН България става Microsoft Gold Certified Partner – най-високата акредитация в партньорската мрежа.

По новата схема на сертифициране на Microsoft, Тим ВИЖЪН България заслужи Gold Enterprise Resource Planning компетенция за внедряване и разработка на решения, базирани върху Microsoft Dynamics и Silver Data Platform компетенция за експертиза в областта на системите за управление на бази данни.

Тим ВИЖЪН България става партньор на най-иновативната и визионерска компания за разработка на Business Intelligence – Tableau Software. Към портфолиото е добавен и Microsoft Dynamics CRM.

Тим ВИЖЪН България е избрана за един от т. нар. “launching partners” на Microsoft, на които е възложено да реализират локализацията на най-новата версия Microsoft Dynamics NAV 2013. Локализацията е завършена и сертифицирана през 2013 г.

Внедрени са успешно стандартите ISO 27001:2005 за управление на информационната сигурност и ISO 20000-1:2011 за управление на услугите.

Стандартите за управление на качеството и управление на информационната сигурност са успешно ревизирани съответно към ISO 9001:2015 и ISO 27001:2013.

Тим ВИЖЪН България, съвместно с Tableau, организира и провежда първата в страната конференция Tableau Experience Day, събрала над 120 представители на бизнеса.

Компанията добавя към своето портфолио от продукти решението за маркетингова автоматизация ClickDimensions, разработено специално за потребителите на Microsoft Dynamics 365.

Тим ВИЖЪН България отпразнува 20 години успешен бизнес.

Въпреки сложната ситуация, компанията успешно премина към неприсъствен режим на работа и реализира внедрявания на Microsoft Dynamics 365 Business Central и Dynamics 365 CRM напълно дистанционно за клиенти в България и чужбина. През годината бяха проведени и първите изцяло онлайн обучения за работа с Tableau.

Тим ВИЖЪН България успешно сертифицира и публикува в Microsoft AppSource българска локализация и други приложения за облачната версия на водещото ERP решение Microsoft Dynamics 365 Business Central Online. Налични в Microsoft AppSource вече са:

Продължихме да разширяваме възможностите на водещото ERP решение Microsoft Dynamics 365 Business Central с още нови функционалности, разработени специално, за да отговорят на нуждите на бизнеса в България. Достъпни в Microsoft AppSource вече са нашите софтуерни приложения:

 

Успешно защитихме сертификацията си спрямо стриктнити международни стандарти за управление на качеството (ISO 9001:2015), информационна сигурност (ISO/IEC 27001:2013) и управление на IT услуги (ISO/IEC 20000-1:2018).

В годината на своята 25-та годишнина, Тим ВИЖЪН България защити успешно своята квалификация в новата партньорска програма на Microsoft и вече може да се похвали, че е Microsoft Solutions Partner for Business Applications.

Продължихме също така да разработваме и добавяме нови функционалности към възможностите на ERP решението Dynamics 365 Business Central. В Microsoft AppSource вече са достъпни 7 различни приложения, включително и добавените през тази година:

  • Fleet Management – приложение за оптимизиране управлението на автомобилния парк;
  • Speedy Courier Services – приложение за интеграция на Business Central с една от водещите куриерски компании в България и региона.
Екип

Талантливи професионалисти със страст към качественото изпълнение на всяка задача

Нашият екип се състои от професионалисти с визия как трябва да функционира един успешен бизнес в съвременния дигитален свят. Да бъдем връзка между технологиите и бизнеса е наша страст, а доволните клиенти са най-добрата препоръка за нашия професионализъм, ентусиазъм и пълната отдаденост, с която се заемаме с всеки проект.

Да бъдем винаги в крак с новите технологии е наш главен приоритет и постоянна грижа. Ето защо екипът ни не спира да се развива, а множеството сертификати от Microsoft Dynamics, Microsoft SQL Server, системното администриране и други са официално потвърждение и гаранция за нашия опит и умения.

Работа в Тим ВИЖЪН България

Винаги сме отворени за нови професионалисти, които да се присъединят към нашия екип.

Microsoft Solutions Partner for Business Applications

За да бъде в крак с постоянно променящият се свят на системите за бизнес управление и да отговори на развиващите се нужди на клиентите, през 2023 г. Microsoft за пореден път коригира параметрите на своята партньорска програма, въвеждайки квалификацията Solution Partner в шест ключови области, свързани с облачните технологии на компанията. Тези нови квалификации помагат на партньорите на технологичния гигант да демонстрират своите умения и компетенции в различни области на бизнес технологиите.

Гордеем се, че Тим ВИЖЪН България успешно демонстрира компетенциите си и придоби квалификацията Solutions Partner for Business Applications. За целта компанията демонстрира широки технически познания, умения и експертиза, както и способност да проектира и внедрява бизнес системи, които подпомагат успешното развитие на нашите клиенти.

Придобитата квалификация е официално потвърждение на нашата експертиза в областта на решенията за управление на бизнеса Dynamics 365 и Power Platform и дава възможност на компаниите да разпознаят в наше лице сериозен и квалифициран партньор, който може да съдейства за дигитализацията на техния бизнес.

ISO 9001:2015 – Управление на качеството

Едно от основните предимства на Тим ВИЖЪН България е качеството на работа, благодарение на което имаме 100% удовлетвореност на клиентите. За да можем да гарантираме и постоянно да подобряваме това качество, още през 2001 г. в компанията е внедрен стандартът ISO 9001:2000, който е ревизиран към ISO 9001:2008 девет години по-късно и към ISO 9001:2015 през 2016 г. Сертификацията беше успешно защитена през 2022 г.

Системата за управление на качеството при внедряване и поддържка на решения за управление на бизнеса е динамично отражение на правилата за работа в Тим ВИЖЪН България и всеки служител работи съобразно нейните изисквания, което гарантира качеството на крайния продукт. Благодарение на нея, ние можем да предвиждаме резултатите от нашата работа, да оптимизираме процесите си и да поддържаме високия си корпоративен имидж.

ISO/IEC 27001:2013 – Информационна сигурност при внедряване и поддържка на системи за управление на бизнеса

Отношенията с нашите клиенти често включват достъп и работа с тяхната фирмена информация, поради което е наложено спазване на строги правила за конфиденциалност.

Като допълнителна предпоставка за правилна и адекватна защита на данните, през 2013 г. в Тим ВИЖЪН България беше внедрена система за управление сигурността на информацията при внедряване и поддръжка на интегрирани информационни системи за управление на бизнеса по стандартът ISO 27001:2005, ревизиран в последствие към ISO 27001:2013. Сертификацията беше успешно защитена през 2022 г. В своята работа, екипът ни стриктно спазва изискванията на стандарта и неизменно поддържа високо ниво на конфиденциалност.

ISO/IEC 20000-1:2018 – Управление на IT услуги, свързани с поддръжка на интегрирани информационни системи

Качествените и ефективни услуги са основна предпоставка за надеждно софтуерно решение и доволни клиенти.

За да гарантира високото качество на управление на услугите, които предоставя, през 2013 г. Тим ВИЖЪН България внедри стандарта ISO 20000-1:2011, отнасящ се към бързо развиващите се услуги в областта на информационните технологии. Стандартът беше подновен и ревизиран към актуалния ISO 20000-1:2018 през 2020 г. и успешно защитен през 2022 г.

Благодарение на този стандарт, ние можем постоянно да усъвършенстваме услугите си и да гарантираме още по-висока удовлетвореност на нашите клиенти.

Microsoft Corporation

Microsoft Corporation е най-големият софтуерен разработчик в света (измерено спрямо приходите).

Microsoft Business Solutions дивизията e формирана през 2001 г. с придобиването на първата за Microsoft ERP система Great Plains. В следващата година към него са добавени и най-разпространените в България ERP решения Navision и Axapta. Microsoft CRM е собствена разработка на компанията, чиято първа версия е реализирана през 2003 г. През 2005 г. MBS е ребрандирана под името Microsoft Dynamics, а продуктите получават името Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX и Microsoft Dynamics CRM.

Решенията на Microsoft Dynamics се разпространяват чрез партньорска мрежа от квалифицирани внедрители, покрили изискванията и сертифицирани от Microsoft за конкретния продукт.

Tableau Software

Tableau Software е американска софтуерна компания, разработваща интерактивни продукти за бизнес анализи. Започва развитието си като проект на Катедрата по компютърни науки на Станфордския университет, а през 2003 г. е основана и самата компания Tableau Software.

Основният продукт на компанията е Tableau – съвременно Business Intelligence решение, което позволява на служителите сами да проучват и анализират данни само чрез drag-and-drop. Продуктът печели много награди, включително „Най-добър във визуализация на данни“, „Най-добър в анализ на данни за 2005 г.“, и „Най-добро BI решение за 2008 г.“

През 2013 г. Tableau Software е оценена като „Лидер“ в магическия квадрант за BI на Gartner и от тогава неизменно присъства там.

Jet Reports

Jet Reports е международна компания, основана през 2002 г. с централен офис в Портланд, САЩ и регионални офиси в 14 региона в света.

Компанията предлага гъвкави и лесни за употреба решения за репортинг и бизнес анализи, използвани от над 150 000 потребители в света.

NETRONIC

NETRONIC е немска софтуерна компания с над 35-годишен опит и експертиза в разработването на технологии за създаване на Гантови графици.

Нейната мисия е да осигури на малките и средни компании възможността гъвкаво да управляват производството, проекти и сервизни дейности с помощта на интерактивни визуални графици.

ClickDimensions

ClickDimensions е водещо решение за маркетингова автоматизация, разработено специално за Microsoft Dynamics 365. От създаването си през 2010 г. компанията насочва усилията си към това да осигури всички необходими инструменти, с които маркетинг специалистите да комуникират пълноценно с потенциални и реални клиенти, да провеждат ефективни маркетингови компании, водещи до повече реализирани продажби.

ERP Academy

ERP Academy е първата по рода си организация у нас, посветена на обучаването на кадри в сегмента на бизнес софтуера. Академията е създадена от водещи български ERP компании.

Сред досегашните активности на организацията са първата по рода си в България магистърска програма „Бизнес анализи и ERP системи“, създадена съвместно с Висшето Училище по Застраховане и Финанси (ВУЗФ), както и поредица от курсове в сферата на ERP, CRM, BI и други свързани с тях теми, също в партньорство с ВУЗФ. Целите на организацията са: популяризиране на кариерни възможности в сферата на бизнес софтуера, както и създаване на научна база, учебни материали по темата и осигуряване на възможността за придобиване на научна степен в сектора. ERP Academy е насочена както към създаването на възможности за завършване на висше образование в сферата на бизнес софтуера, така и към други обучителни форми, подходящи за ръководни кадри в различни типове организации, мениджъри на проекти, ИТ мениджъри, както и широк спектър от ИТ специалисти, желаещи да разширят своите познания.

БАИТ

Българската асоциация по информационни технологии е най-голямата и влиятелна браншова организация в сферата на информационните и комуникационните технологии в страната. Създадена през 1995 г., към момента асоциацията има над 100 членове – работодатели на над 16 600 ИТ специалисти.

Мисията на БАИТ е да отстоява интересите на своите членове и паралелно с това да работи за изграждането на информационно общество, развитието на ИКТ индустрията в страната и ИКТ пазара като цяло.