АНАЛИЗ НА ДАННИ

Tableau

Бизнесът не търпи предположения. Намерете в данните отговори на въпросите, които ви вълнуват с помощта на Tableau – лидер в бизнес анализите!
Tableau променя начина, по-който хората използват данните и помага на бизнеса да постави информацията в основата на печеливши решения и да постигне по-висока устойчивост и конкурентоспособност.
Научете повече за Tableau Тествайте Tableau безплатно

Не пропускайте онлайн събитията на Tableau този месец:

Excel + Tableau - 27 януари
Introduction to Tableau Blueprint - 31 януари

Извличате скритата във вашите данни стойност само с няколко клика

Tableau е софтуер за бизнес анализи от ново поколение, с помощта на който превръщате изобилието от данни в лесни за възприемане справки и интерактивни графики.

 • Светкавично анализирате данните си и идентифицирате тенденции и зависимости още при тяхното възникване
 • Намирате отговори на въпросите, които ви вълнуват
 • Откривате не само „какво“ се случва с бизнеса ви, но и „защо“
 • Вземате решения, базирани на факти, а не на предположения

Повече от 86 000 компании в цял свят се доверяват на Tableau, за да излязат от рамките на стандартните анализи и да променят изцяло начина, по който работят с данните.

Искате да усвоите ключови умения за работа с Tableau? Включете се в предстоящото практическо обучение от 16 до 18 февруари 2022г. - изцяло онлайн

Виждате и разбирате данните си по нов начин

Превърнете данните в обосновани решения и действия, които помагат на бизнеса ви да изпревари конкуренцията и да надмине очакванията на клиентите

Графики, които не оставят нищо скрито

С един поглед разбирате какво се случва с бизнеса ви и откривате ключови тенденции и зависимости

Мигновени отговори на вашите въпроси

Анализирате данните от 10 до 100 пъти по-бързо от всяко досегашно решение

Бизнес анализи за всеки

Всеки може да се възползва от силата на данните в ежедневната си работа без нужда от програмиране

Анализи навсякъде и по всяко време

Имате достъп до данните си, справки и анализи по всяко време и на всякакви устройства

Превръщате анализите в част от корпоративната култура

Tableau Desktop

Основно оръжие в конкурентната надпревара
 • за минути създавате справките и анализите, от които имате нужда
 • представяте данните по нагледен, интерактивен и лесен за възприемане начин
 • можете да се свързвате със стотици източници, да смесвате и комбинирате информацията, за да извлечете максимума от своите данни
 • с няколко клика създавате мощни калкулации, изграждате референтни линии и прогнози, идентифицирате зависимости и тенденции

Tableau Desktop носи със себе си задълбочени анализи, статистически функции и мобилни възможности, които ви помагат уверено да вземате решения, базирани на данните.

Tableau Server

Достъпен и сигурен начин да споделяте данни и анализи

Корпоративен клас софтуер, в който намират приложение най-модерните технологии, като изкуствен интелект, машинно самообучение, комуникация на естествен език и др.

 • Ask Data – базирана на машинно самообучение функционалност, която позволява да зададете въпросите, които ви вълнуват директно към данните си и да получите отговор под формата на интерактивни визуализации
 • връзка с огромно разнообразие източници на данни
 • централизирано управление на метаданни и правила за сигурност
 • стриктно управление на права за достъп, съдържание, потребители и лицензи

Вече не е нужно да избирате между сигурността и създаването на организационна култура, движена от данните – с водещото решение за бизнес анализи можете да имате и двете.

Tableau Online

Софтуер за бизнес анализи, който започвате да ползвате незабавно, без нужда от инсталация или допълнителни разходи

Изцяло базиран в облака софтуер, който дава на вашия екип постоянен достъп до най-актуалната бизнес информация, визуализации и анализи по всяко време и от всяко място чрез браузър или мобилно устройство. Анализирате данните в дълбочина, селектирате и филтрирате информацията, създавате и споделяте нови интерактивни табла в движение.

Работите с лекота с данни, разположени в облака или на вашия сървър. Решението се свързва в реално време с облачни бази данни като Amazon Redshift и Google BigQuery.

5 причини да изберете Tableau Online:

 • Възползвате се от пълните възможности и предимства на решение за бизнес анализ, което е лидер на пазара вече 8 поредни години
 • Без нужда от инсталация
 • Спестявате разходи на време и средства
 • Лесно добавяте потребители, когато нуждите от бизнес анализи нараснат
 • Винаги работите с най-новата версия на аналитичния софтуер, а сигурността на вашите данни е гарантирана

Tableau Prep

Създаден, за да ускори анализите

Решението е създадено специално, за да улесни и ускори предварителната подготовка на данните. С негова помощ комбинирате, оформяте и изчиствате информацията, за да пристъпите максимално бързо към наистина важното – самите анализи.

С Tableau Prep Builder получавате незабавно пълен поглед върху данни и можете с лекота да забележите и отстраните проблеми и несъответствия, за да постигнете анализи, на които можете да разчитате.

 • Постигате незабавни резултати – мигновено виждате как данните се променят след всяко ваше действие и можете спокойно да експериментирате докато постигнете желания резултат
 • Ускорявате обработката на данните като автоматизирате рутинни процеси – софтуерното решение помага да се справите с често срещани проблеми с един клик
 • Споделяте данните си бързо и сигурно – без затруднения споделяте готовите данни с други потребители чрез Tableau Server или Tableau Online

 

Tableau Prep Conductor автоматизира публикуването и споделянето на подготвените за анализ данни, за да може всеки в компанията да разполага винаги с прецизна и актуална информация. Лесно можете да проследите всички протичащи с данните процеси, за да може при нужда своевременно да вземете мерки.

С какви предизвикателства се сблъсквате при работата с данни?

Ще се радваме да ви демонстрираме как можте да ускорите анализите и да поставите данните в центъра на вашия бизнес с помощта на Tableau.

Полезни ресурси

Изтеглете този ресурс

Новини и предстоящи събития, свързани с Tableau

Tableau 2021.2

Tableau 2021.2 разширява достъпа до данните

Най-новата версия на Tableau вече е на разположение на потребителите и дава още по-големи възможности за достъп до силата на данните както на специалисти по анализ, така и на бизнес потребителите.

Всички публикации, свързани с Tableau