УПРАВЛЕНИЕ НА КОНТАКТИТЕ С КЛИЕНТИ (CRM системи)

Microsoft Dynamics 365 CRM

Дръжте пръста си винаги на пулса на пазара и дайте на търговския си екип всичко необходимо, за да сключва повече успешни сделки и да реализира повече продажби с по-малко усилия.
Научете повече за Dynamics 365 Свържете се с нас

С Dynamics 365 CRM превръщате контактите в клиенти, а клиентите в посланици на вашия бизнес

Microsoft Dynamics 365 е гъвкава съвкупност от CRM (customer relationship management) системи, която е най-ефективното ви оръжие в конкурентната надпревара за съвременния потребител.

С негова помощ получавате цялостен поглед върху взаимоотношенията с вашите клиенти още от момента на тяхното възникване. Знаете точно от какво се нуждаят те във всеки един момент и можете да им осигурите отлично обслужване и лично отношение преди, по време и след продажбата.

Microsoft Dynamics 365 CRM: новия тип клиенти изисква нов подход на работа

В пазар, доминиран от потребителите, е по-важно от всякога да можете да отличите своя бизнес като предложите запомнящо се клиентско изживяване, което изгражда доверие и лоялност. Водещото CRM решение от Microsoft ви дава всичко необходимо, за да направите на всеки потребител неустоимо търговско предложение.

Удобство и достъпност

Цялата информация за клиентите е на разположение отвсякъде и по всяко време.

Доволни клиенти

Опознайте вашите клиенти и им предложете точно това, от което се нуждаят, още преди да са го поискали.

Персонално отношение

С помощта на CRM системата гарантирате персонално отношение към всеки клиент.

Бързи и лесни сделки

Осигурявате на екипа си всичко необходимо, за да реализира сделки по-бързо и по-успешно.

С Microsoft Dynamics 365 CRM оптимизирате всеки етап от взаимоотношенията с вашите клиенти

Продажби

Продавате повече, по-бързо и по-успешно

С помощта на CRM системата търговците получават 360-градусов поглед към клиентите, могат да предвидят нуждите им и да предложат най-подходящия продукт или услуга. Гъвкавият интерфейс на CRM системата позволява в нея лесно да бъдат отразени уникални за вашия бизнес процеси. Същевременно автоматизацията на рутинните задачи и прилагане на най-добрите световни практики повишават ефективността на работа – търговците са свободни да се фокусират изцяло върху това да отговорят по най-добрия начин на променящите се потребности на клиентите.

Маркетинг

Изпращате точните послания до точните потребители и печелите клиенти

Dynamics 365 CRM ви помага да планирате и реализирате още по-успешни маркетингови и рекламни кампании, базирани на пълна информация и познаване на потребителите. С негова помощ гарантирате, че правилните послания стигат до точните потребители чрез най-ефективните канали за комуникация. С помощта на софтуерната система оптимизирате маркетинговите си разходи, а резултатите от проведените кампании са лесни за отчитане, проследяване и анализ.

Следпродажбен сервиз

Създавате уникално клиентско преживяване, изграждате дългосрочни отношения и печелите лоялност

Потребителите се променят. 70% от тях биха предпочели компаниите да се фокусират повече върху техните нужди по време и след покупката. С помощта на CRM решението на Microsoft осигурявате на клиентите си пълноценно обслужване по всички канали на комуникация и бърз и прецизен отговор на техните запитвания, като същевременно осигурявате на екипа си всичко необходимо, за да предостави на клиентите персонално отношение и обслужване.

Искате да тествате възможностите на Microsoft Dynamics 365 CRM?

Ще се радваме да ви консултираме относно нашите решения и да демонстрираме как те биха помогнали за оптимизирането на вашия бизнес.

Полезни ресурси

Блог и новини

Directions EMEA 2023

Directions EMEA 2023

Directions EMEA 2023 отново събра на едно място цялата европейска Dynamics 365 общност и разказа за всички новости в семейството бизнес решения на Microsoft