Microsoft Dynamics 365 отново сред Лидерите при CRM системите

Dynamics 365 Sales е лидер сред SFA системите

Престижната международна класация Gartner Magic Quadrant for Sales Force Automation (SFA) за поредна година постави Microsoft Dynamics 365 в квадранта на Лидерите при системите за автоматизиране на продажбените процеси и управление на взаимоотношенията с клиенти. Ежегодните класации Gartner Magic Quadrant целят да отличат водещите доставчици на подобен род софтуерни решения въз основа на показатели като визия за развитие на продуктите, пазарна и ценова стратегия, степен на разбиране на пазар, иновации, клиентска удовлетвореност и други.

В групата на лидерите, където Microsoft неизменно присъства от години, намират място доставчици, чиито софтуерни системи трайно се радват на високо ниво на одобрение от страна на клиентите и са доказали своята полезност, адаптивност и иновативност.

Gartner Magic Quadrant for Sales Force Automation 2021

Системите за управление на търговските процеси (SFA) са едни от най-бързо развиващите се софтуерни решения, като по данни на Gartner пазарът им в световен мащаб е нараснал с близо 11 % в рамките на турбулентната 2020 г. Тяхната цел е да подпомагат цялостно процеса на продажбите, като в обхвата им попада автоматизирането и управлението на дейности като:

  • Управление на взаимоотношенията с потенциални и реални клиенти
  • Търговски активности и сделки
  • Управление на фунията на продажбите и прогнози на продажбите
  • Управление взаимоотношенията с партньори и контрагенти
  • Справки и отчети и ред други.

Microsoft Dynamics 365 Sales е една от водещите SFA системи, които подпомагат цялостното управление на продажбите, улесняват и ускоряват работата на търговските екипи и осигуряват 360-градусов поглед върху нуждите и желанията на клиентите. По този начин софтуерното решение дава възможност на компаниите да реализират повече успешни сделки и да предложи впечатляващо клиентско обслужване.

Отличното познаване на потребностите на съвременните търговци и силната ориентация към дигиталните продажби са само част от предпоставките за лидерската позиция на Microsoft.

Microsoft Dynamics 365 Sales е гъвкаво решение, подходящо за компании с различен размер и предмет на дейност. Системата постоянно добавя нови и нови възможностите на изкуствения интелект (AI) и машинното самообучение, за да улесни работата на търговските екипи в направления като създаване и поддържане на печеливши взаимоотношения с клиентите, превръщане на дигиталните контакти в успешни сделки, прогнозиране и планиране на продажбите и ред други. Представената наскоро тясна интеграция на решението с MS Teams допълнително улеснява комуникацията и сътрудничеството между отделните търговци и търговски екипи.

Нови функционалности допълват възможностите на CRM решенията Microsoft Dynamics 365

Ако искате да видите Microsoft Dynamics 365 Sales в действие и да научите какво може да направи софтуерната система за вашия бизнес, свържете се с нас още сега.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy