Microsoft Dynamics 365 Business Central Online вече и на български език

Business Central на български език

Потребителите на едно от най-популярните и използвани в световен мащаб ERP решения – Microsoft Dynamics 365 Business Central Online – вече могат да се възползват от цялостен превод на системата на български език.

Microsoft AppSourceПриложението, разработено от екипа на Тим ВИЖЪН България, от 6 септември е достъпно в официалната платформа Microsoft AppSource и може да бъде тествано напълно безплатно.

Приложението осигурява пълен и верифициран превод на всички функционалности на системата, включително заглавия и полета, менюта, действия и помощна информация.

Изключително лесно за инсталиране, приложението дава на българските потребителите на Business Central по света възможността да се възползват от всички предимства на системата на родния си език и така да повишат своята ефективност на работа.

От приложението могат да се възползват не само потребителите на облачната версия на ERP системата, но и такива, използващи on-premises версии на Business Central (18.1 и по-висока). За да научите повече за това как можете да добавите български език към своето on-prem решение за управление на бизнеса, моля, свържете се с нашия екип.

Припомняме, че Dynamics 365 Business Central Online ще направи дебюта си на българския пазар през ноември тази година. Нашият екип е в готовност да предложи на клиентите си новата облачна версия на на решението, допълнена с цялостна българска локализация, привеждаща го в съответствие с всички изисквания на законодателството и добрите счетоводни практики в страната.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy