Microsoft Dynamics 365 Business Central Online на разположение на българските компании от ноември

Dynamics 365 Business Central Online

(обновено съдържание: 21.09.2021)

Облачната версия на водещото ERP решение Microsoft Dynamics 365 Business Central съвсем скоро ще бъде на разположение на компаниите в България. Водещата система за управление до момента беше достъпна у нас единствено в своята On-Premise версия, но Microsoft обяви плановете си да представи на българския пазар Business Central Online през месец ноември 2021 г.

Dynamics 365 Business Central е една от най-разпространените в световен мащаб системи за управление на бизнеса. Като достоен наследник на популярното ERP решение Microsoft Dynamics NAV (NAVISION), системата позволява на компаниите да управляват всички ключови за бизнеса им процеси от едно място, като същевременно осигурява цялостен поглед върху различните аспекти от дейността им в реално време. Системата обхваща направления като управление на счетоводство и финанси, покупки и продажби, задължения и вземания, производствена дейност, управление на складове, проекти и ред други.

Облачната версия ще направи Dynamics 365 Business Central още по-достъпна за бизнеса в България и ще осигури ползи като:

  • Възможност за надграждане функционалностите на системата с огромно разнообразие от приложения, налични в Microsoft AppSource
  • Минимизиране на инвестицията в хардуер и мрежова инфраструктура
  • По-бързо внедряване, гъвкавост и лесно скалируемост на системата
  • Най-високо ниво на защита, редовно архивиране на данните и осигуряване непрекъснатост на работа
  • Улеснена интеграция с други облачни приложения от и извън семейството на Microsoft и други.

 

Ние в Тим ВИЖЪН България очакваме с нетърпение възможността да предложим на клиентите си облачната версия на Dynamics 365 Business Central, допълнена с нашата доказана във времето българска локализация и отговаряща на всички законови изисквания и добри счетоводни практики в страната.

 

Ако искате да научите повече за Microsoft Dynamics 365 Business Central и какви предимства за бизнеса ви може да донесе облачната му версия, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy