Българска локализация на Business Central Online от Тим ВИЖЪН България

Горди сме да съобщим, че нашето софтуерно приложение Bulgarian Localization Basic (българска локализация) на водещата ERP система Microsoft Dynamics 365 Business Central Online вече е налично в платформата Microsoft AppSource. Приложението премина успешно стриктните процеси по верификация, наложени от Microsoft и вече е на разположение на потребителите.

Нашата Българска локализация на Business Central е изцяло разработена от екипа на Тим ВИЖЪН България и се базира на дългогодишния ни опит със системата и отличното познаване на нуждите на българските компании. Тя на практика привежда ERP решението в съответствие с всички изисквания на законодателството в България и позволява то да бъде използвано от компании, функциониращи в страната.

Софтуерното приложение включва множество функционалности за обработка на ДДС и INTRASTAT, както и разнообразие от специфични документи, сред които:

  • Специфични ДДС документи за продажба
  • ДДС протоколи и дневници за покупки и продажби
  • Месечни ДДС декларации
  • VIES декларации
  • INTRASTAT справки и други.

Bulgarian Localization Basic може да тествате напълно безплатно в AppSource, където също така можете да откриете и представеното в началото на септември приложение Bulgarian Language, осигуряващо цялостен и верифициран превод на Dynamics 365 Business Central Online на български език.

Припомняме, че облачната версия на ERP системата – Dynamics 365 Business Central Online ще направи дебюта си на българския пазар само след няколко седмици – през месец ноември тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy