+359 2 976 13 13
Business Intelligence
Tableau BI Software
Tableau Prep - спестява ценно време при подготовката на вашите данни

Комбинирате, оформяте и изчиствате данните си с лекота, за да преминете към наистина важното - анализите! Тествайте напълно безплатно >

Business Intelligence
Tableau BI Software
Tableau - лидер в света на системите за бизнес анализи

Tableau е лесно за инсталация и използване съвременно BI решение, което ви помага да видите и разберете какво се случва с вашия бизнес във всеки един момент. С Tableau създавате сами прецизни бизнес анализи, справки и прогнози за минути, вместо за дни.

Business Intelligence
Tableau BI Software
Tableau отново е лидер в системите за бизнес анализи

За шеста поредна година Tableau е определен като Лидер в престижната класация Gartner Magic Quadrant. Научете повече >

Повече от 70 000 компании от цял свят използват Tableau: лидер на пазара за визуализации и гъвкави анализи на данни

Убедете се сами в предимствата на BI софтуера Tableau
Свалете 14-дневна БЕЗПЛАТНА ПРОБНА ВЕРСИЯ

 

Tableau

Нов поглед върху вашите данни

 

Всяка организация ежедневно трупа информация, но тя е източник на ползи само ако се използва в кратки срокове и води до правилните решения. BI (Business intelligence) е софтуер за анализ на бизнес данни, който ви помага да превърнете морето от информация в лесни за възприемане справки и графики.

 

 

С business intelligence софтуера Tableau извличате скритата във вашите данни стойност

Tableau е софтуер за бизнес анализи от ново поколение, с помощта на който:

  • Светкавично анализирате пазарната ситуация и идентифицирате бизнес тенденциите още при тяхното появяване, което ви помага да постигнете и поддържате пазарно предимство
  • Намирате отговори на въпросите, които ви вълнуват
  • Анализирате дългосрочни тенденции на база натрупаната корпоративна информация и вземате добре информирани стратегически управленски решения

 

 

Мигновени анализи – от 10 до 100 пъти по-бързо от всяко досегашно решение

С Tableau забравяте за дългите часове и дни, изгубени в извличане и обединяване на информация от различни източници преди да пристъпите към нейния анализ. BI софтуерът безпроблемно се свързва с разнообразни масиви от данни, а различни видове филтри и инструменти за анализ ви позволяват незабавно да забележите тенденции и противоречия, да изолирате конкретни примери и да вземете оптимални решения.

 

 

Визуализации, които не оставят нищо скрито

Tableau е self-service BI софтуер, насочен към променящите се нужди на потребителите. Използвайки неговите мощни инструменти за визуализация и широк набор от графики, създавате пълна картина на своя бизнес и пазарна среда.


Tableau ви помагат да разгледате данните си във всякакви разрези и да откриете зависимости и тенденции, които до сега са оставали скрити. Чрез Tableau намирате отговор на критични за бизнеса въпроси, прогнозирате и планирате, изпреварите събитията вместо само да реагирате на тях.

 

 

Задълбочените бизнес анализи вече не са само за аналитиците

BI системата Tableau притежава лесен за работа и интуитивен потребителски интерфейс, който го прави бърз за внедряване и използване на всички равнища в организацията. Чрез него всеки потребител може да създаде и сподели с колеги свое собствено интерактивно табло със справки и визуализации (dashboard), в което да разгледа данните точно в разреза, който му е необходим, за да вземе най-доброто тактическо или стратегическо решение. Чрез Tableau бизнес анализите се превръщат не само в част от вашето ежедневие, но и в универсален език за комуникация и в част от корпоративната ви култура на всички организационни равнища.

 

Tableau е съвременен self-service BI софтуер

 

Навсякъде и по всяко време

Вече не е нужно да сте на работното си място, за да анализирате информацията и да предприемате действия. Tableau се визуализира отлично на всички мобилни устройства, а възможността за автоматично обновяване на данните в реално време ви помага да реагирате на променящата се среда в движение и да извличате максимума от всяка възникваща ситуация.

 

Tableau Desktop

 

Tableau Desktop е основния продукт на Tableau. С него става възможно изработването на справките и анализите, от които имате нужда. Изследването и визуализирането на всякакви данни става за минути. Tableau дава възможност на всеки в организацията да анализира и разбира данните от 10 до 100 пъти по-бързо спрямо всяко друго решение.

Tableau носи със себе си задълбочени анализи, статистически функции и мобилни възможности, които значително ще разширят способността ви да видите и разберете данните си.

 

Tableau Server

 

Tableau Server предоставя достъпен и сигурен начин да си сътрудничите.

 

Ако искате да споделяте данни, справки и интерактивни табла с ваши колеги, можете да го направите за минути с Tableau Server. Tableau Server  е корпоративен клас бизнес интелигентно приложение, което осигурява мобилни и браузер-базирани анализи.

 

Tableau Online

Искате софтуер за бизнес анализи, който да започнете да ползвате незабавно, без нужда от инсталации и разходи за сървъри или друг хардуер?

 

Tableau Online е вашето решение

 

 

 

 

 

 

Tableau Online е изцяло базиран в облака софтуер, който дава на вашия екип постоянен достъп до най-актуалната бизнес информация, визуализации и анализи по всяко време и от всяко място чрез браузър или мобилно устройство. С Tableau Online анализирате данните в дълбочина, селектирате и филтрирате информацията, създавате и споделяте нови интерактивни табла в движение.

 

С Tableau Online работите с лекота с всякакви данни – разположение в облака или на вашия сървър. Решението се свързва в реално време с облачни бази данни като Amazon Redshift и Google BigQuery.


6 причини да изберете Tableau Online:

  • Дава достъп до пълните възможности и предимства на водещото BI решение Tableau
  • Не се нуждае от инсталация
  • Не изисква инвестиции в допълнителен хардуер, тоест спестява разходи
  • Започвате да използвате Tableau Online незабавно
  • Позволява лесно да добавяте потребители, когато нуждите ви от бизнес анализи нараснат
  • С Tableau Online винаги работите с най-новата версия на Tableau, а сигурността на вашите данни е гарантирана
Полезно
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни