Тим ВИЖЪН България отпразнува своя 25-годишен юбилей

На 15 май в изисканата атмосфера на пиано бар The Corner, екипът на Тим ВИЖЪН България отбеляза четвърт век от своята успешна бизнес история!

Това специално събитие събра заедно клиенти, партньори, приятели, колеги които вдигнаха тост за юбилея и пожелаха на компанията още много десетилетия успехи, върхови постижения и нестихващ ентусиазъм за развитие и иновации.

Управителите на Тим ВИЖЪН България, г-н Росен Караиванов и г-н Параскев Бенчев, благодариха на екипа и всички присъстващи за тяхното доверие и подкрепа през годините. Г-н Румен Христов, един от основателите на Тим ВИЖЪН България, сподели щастието си от изминатия път, превърнал начинанието, започнато през далечната 1999 г., в един от водещите внедрители на системи за бизнес управление на българския пазар.

Целият екип на Тим ВИЖЪН България благодари от сърце на всички наши клиенти, приятели и партньори, които ни помогнаха да направим този празник изключително емоционален и незабравим. Без вашето доверие и подкрепа компанията не би била това, което е днес. Пожелаваме си още дълги години да празнуваме и да покоряваме нови бизнес върхове заедно!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy