Тим ВИЖЪН България с поредно отличие за устойчиво развитие на бизнеса

Тим ВИЖЪН България с поредно отличие за устойчиво развитие на бизнеса

На 15.01.2019 г. в артистичната атмосфера на мебелния бранд KARE екипът на сп. Твоят бизнес представи петото юбилейно издание на своя Алманах на успешните бизнес казуси в България 2019. Изданието е кулминацията на проект „Мениджърите споделят“, който списанието провежда с голям успех и чийто партньор имахме удоволствието да бъдем в рамките на последните три години.

Събитието събра на едно място мениджъри на водещи български компании, участвали в проекта през годините и споделили своя опит, принципи и тайни за успех в бизнеса с аудиторията на сп. Твоят бизнес.

В рамките на събитието Тим ВИЖЪН България получи специално отличие за устойчиво развитие на бизнеса, което беше прието от нашия управител г-н Росен Караиванов. Изхождайки от своя личен опит, той пожела на присъстващите мениджъри възможност за повече свободно време, което често не достига на хората, натоварени с отговорността за управлението и развитието на успешен бизнес в България.

За нас беше изключително удоволствие да бъдем партньор на уникалния проект „Мениджърите споделят“, даващ възможност да надникнем в същността на бизнеса в България и да видим неговото истинско човешко лице.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy