Тим ВИЖЪН България представи Microsoft Dynamics по време на отворена лекция във ВУЗФ

Microsoft Dynamics NAV е водещата ERP система в България

На 16 ноември в сградата на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) се проведе отворена лекция на тема „Запознаване с ERP и дигитална трансформация на бизнеса“, организирана от ERP Academy, в която Тим ВИЖЪН България взе активно участие.

В рамките на събитието, нашият управител Росен Караиванов запозна присъстващата аудитория с бизнес решенията от семейството на Microsoft Dynamics и тяхната роля за развитието на съвременния бизнес.

Специално внимание беше отделено на системата за управление Microsoft Dynamics NAV (и нейния наследник Dynamics 365 Business Central) и факторите, които я превръщат във водещото ERP решение в България с реализирани повече от 400 успешни внедрявания. Като представител на българската компания с най-дългогодишен опит във внедряването на Microsoft Dynamics NAV, Росен Караиванов сподели с присъстващите множество примери от своята практика и разказа за специфични модули като Месечно приключване и пълна производствена себестойност, Управление на складове, Автопарк, ТРЗ и други, специално разработени от Тим ВИЖЪН България, за да отговорят на нуждите на бизнеса.

Особен интерес сред участниците предизвика самия процес по избор и внедряване на едно ERP решение, включително основните критерии, на които се осланят компаниите при своя избор, както и най-съществените ползи, реализирани в следствие използването на софтуерното решение. Разбира се, нямаше как да не бъде засегната и актуалната тема относно Наредба Н-18 и нейното отражение върху решенията за бизнес управление от ранга на Microsoft Dynamics.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy