С Tableau 2019.1 вече можете да комуникирате директно с данните си

С Tableau 2019.1 вече можете да комуникирате директно с данните си

Още с първата версия за тази година, лидерът в бизнес анализите Tableau ясно показа, че е на път да промени изцяло начина, по който хората боравят с данните.

Новото Tableau 2019.1, което направи своята премиера на 12 февруари, смайва потребителите с множество нови функционалности, сред които възможност за комуникация на естествен език, ново решение за автоматизация подготовката на данните, възможности за връзка към нови източници на данни и много други.

 

Преди да вземете решение, попитайте данните. Буквално!

Оставайки верни на убеждението си, че всеки човек трябва да може да се възползва в максимална степен от данните, Tableau предоставят на потребителите революционната си нова функционалност Ask Data. Като част от Tableau Server и Tableau Online, Ask Data е най-лесният начин да извлечете полезната информация зад цифрите като буквално зададете въпросите си в момента, в който възникнат и получите отговори под формата на интерактивни визуализации.

Нещо повече, Ask Data позволява да навлезете в повече детайли, задавайки допълнителни пояснения, а също така „разбира“ абстрактни понятия на база на контекста на предходните въпроси.

Благодарение на Ask Data, Tableau отваря достъп на много по-широк кръг потребители до ползите от анализа на данни, без при това да е необходимо те да познават в детайли функционалностите на софтуерното решение.

Чрез Ask Data Tableau дава възможност на потребителите да общуват с данните

 

Ново решение, автоматизиращо подготовката на данните за анализ

Семейството на Tableau решенията се обогати с още едно приложение, насочено към подготовката на данните за анализ. Новият Tableau Prep Conductor ускорява и автоматизира опресняването на изчистените и подготвени за анализ данни, като позволява на потребителите винаги да работят с най-актуалната информация.

 

Нови функционалности за още по-голяма лекота при работата с данни

Освен революционните нови технологии, новата версия на Tableau добавя и множество функционалности, които допълват и обогатяват впечатляващите възможности на решението. Възможността за експорт на графики с висока резолюция директно към PowerPoint, подобрените възможности за сортиране на елементи във визуализациите, директната връзка с Google Ads и много други са само част от новите функционалности и поредното доказателство за лидерската позиция на Tableau в сегмента на аналитичните решения.

Свържете се с нас още сега, за да научете как Tableau може да помогне на вашата компания да превърне данните в конкурентно предимство.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy