С Tableau 2019.1 вече можете да комуникирате директно с данните си

С Tableau 2019.1 вече можете да комуникирате директно с данните си

Още с първата версия за тази година, лидерът в бизнес анализите Tableau ясно показа, че е на път да промени изцяло начина, по който хората боравят с данните.

Новото Tableau 2019.1, което направи своята премиера на 12 февруари, смайва потребителите с множество нови функционалности, сред които възможност за комуникация на естествен език, ново решение за автоматизация подготовката на данните, възможности за връзка към нови източници на данни и много други.

 

Преди да вземете решение, попитайте данните. Буквално!

Оставайки верни на убеждението си, че всеки човек трябва да може да се възползва в максимална степен от данните, Tableau предоставят на потребителите революционната си нова функционалност Ask Data. Като част от Tableau Server и Tableau Online, Ask Data е най-лесният начин да извлечете полезната информация зад цифрите като буквално зададете въпросите си в момента, в който възникнат и получите отговори под формата на интерактивни визуализации.

Нещо повече, Ask Data позволява да навлезете в повече детайли, задавайки допълнителни пояснения, а също така „разбира“ абстрактни понятия на база на контекста на предходните въпроси.

Благодарение на Ask Data, Tableau отваря достъп на много по-широк кръг потребители до ползите от анализа на данни, без при това да е необходимо те да познават в детайли функционалностите на софтуерното решение.

Tableau Ask Data позволява да попитате данните си за всичко, което ви вълнува

 

Ново решение, автоматизиращо подготовката на данните за анализ

Семейството на Tableau решенията се обогати с още едно приложение, насочено към подготовката на данните за анализ. Новият Tableau Prep Conductor ускорява и автоматизира опресняването на изчистените и подготвени за анализ данни, като позволява на потребителите винаги да работят с най-актуалната информация.

Tableau Prep Conductor автоматизира опресняването на данните, подготвени за анализ

 

Нови функционалности за още по-голяма лекота при работата с данни

Освен революционните нови технологии, новата версия на Tableau добавя и множество функционалности, които допълват и обогатяват впечатляващите възможности на решението. Възможността за експорт на графики с висока резолюция директно към PowerPoint, подобрените възможности за сортиране на елементи във визуализациите, директната връзка с Google Ads и много други са само част от новите функционалности и поредното доказателство за лидерската позиция на Tableau в сегмента на аналитичните решения.

Свържете се с нас още сега, за да научете как Tableau може да помогне на вашата компания да превърне данните в конкурентно предимство.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy