Microsoft с ново предложение за малкия бизнес – Microsoft Teams Essentials

Microsoft Teams Essentials

Microsoft стартира месец декември с обявяването на изцяло ново предложение, насочено към подпомагане ежедневната работа на малките компании.

Microsoft Teams Essentials е самостоятелно приложение, което предоставя най-доброто от възможностите на платформата за онлайн комуникация Teams на достъпната цена от само $4 потребител/месец. Подходящо за компании, които искат да осигурят на служителите и клиентите си оптимални възможности за общуване в съвременната несигурна бизнес среда без да натоварват месечните бюджети, приложението осигурява онлайн срещи, част и споделяне на видео и документи от всякакви устройства и по всяко време.

Microsoft Teams Essentials предоставя на бизнеса достъпна платформа за комуникация и колаборация, която свързва целия екип и повишава продуктивността, включително чрез достъп директно от Teams до стотици полезни и използвани бизнес приложения.

Microsoft Teams интеграция с други бизнес приложения

Предложението Microsoft Teams Essentials включва:

  • Неограничен чат
  • Видеоразговори и срещи с възможност за споделяне на екран
  • Групови срещи с до 300 участника и продължителност до 30 часа
  • Интеграции с външни решения
  • 10 GB/потребител облачно пространство за съхранение на файлове
  • Достъп до облачните версии на офис решения на Microsoft

Microsoft Teams е сред най-използваните бизнес платформи за комуникация и съвместна работа с над 250 милиона активни потребители на месец. Използването му помогна и продължава да помага на бизнесите по целия свят да се адаптират към предизвикателствата, наложени от пандемията от Covid-19.

Според проучване на Forrester Research, цитирано от Microsoft, 83% от потребителите на Teams споделят, че използването му е помогнало на тяхната компания да подобри потребителското обслужване, както и им е позволило да спестят средно 4 часа / седмица благодарение на по-добрата комуникация и възможностите за съвместна работа.

С новото предложение, Microsoft цели да даде достъп на още по-широк кръг от компании до ползите, които носи използването на Teams.

Ако искате да научите повече за Microsoft Teams, не се колебайте да се свържете с нас

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy