ClickDimensions придобива доставчик на решения за интелигентен мониторинг и сътрудничество в сферата на маркетинга

ClickDimensions придоби компания за маркетинг технологии и проследяване на кампании

На 11.02.2021 г. ClickDimensions – водещият доставчик на решения за маркетинг автоматизация за потребителите на Microsoft Dynamics 365 – разпространи информация за придобиването на технологичната компания Eletype.

Eletype е компания, специализирана в разработването на приложения за мониторинг на протичането и резултатите от провеждани маркетингови кампании в различни комуникационни канали. Софтуерните приложения на компанията проследяват представянето на уебсайтове и целеви страници, рекламни кампании в основните търсачки, резултати от кампании в социалните мрежи, имейл кампании и ред други и подават сигнали за резултатите от наблюдението към Microsoft Teams или Slack, с което подпомагат оптимизирането на кампаниите, съвместната работа и бързото превръщане на събраните данни в действия.

Според Mike Dickerson, CEO на ClickDimensions, този стратегически ход ще позволи на компанията да осигури на потребителите си още по-мощни инструменти за унифициране дейността на търговските и маркетинговите екипи и ще подпомогне съвместната им работа към общата цел – по-ефективното ангажиране на потребителите и реализиране на повече успешни продажби, особено в текущата изцяло дигиталната среда, наложена от пандемията от Covid-19.

Разширените възможности на ClickDimensions допълнително ще улеснят проследяването на промени, отклонения и резултати в протичащите маркетингови кампании, ще повишат гъвкавостта и ще съкратят времето за реакция.

ClickDimensions е решение за автоматизация на маркетинговата дейност, създадено изцяло в полза на потребителите на Microsoft Dynamics 365 и функциониращо като неразделна част от CRM системата. То позволява на компаниите да се възползват от мощни маркетингови инструменти и пълния потенциал на своето CRM решение, за да реализират прецизно таргетирани маркетингови кампании и повече успешни сделки. Придобиването на Eletype е нова крачка в стремежа на компанията да предостави на потребителите си решения и услуги, които директно да подпомагат пазарния успех на организации, използващи софтуерните системи от семейството на Dynamics.

Източник: ClickDimensions

 

Ако търсите начин да подпомогнете работата на своите екипи по маркетинг и продажби в настоящата сложна ситуация, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да поговорим за предизвикателствата, които срещате и начините да се справите с тях с помощта на технологиите.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy