Тим ВИЖЪН България отпразнува своята 20 годишнина

На 16 май в празничната атмосфера на клуб „Дилижанс“, екипът на Тим ВИЖЪН България отбеляза своя двадесети юбилей.

Събитието събра заедно клиенти, партньори, приятели, колеги и стана повод да си припомним ключови моменти от нашата дълга история от създаването на компанията в далечната 1999 г. до днес.

Поздравления към гостите и екипа отправиха управителите на компанията г-н Росен Караиванов и г-н Параскев Бенчев, а основателя на компанията – г-н Румен Христов разказа за предизвикателствата, които е преодоляла фирмата по дългия й път, моментите на трудности и удовлетворение, довели до днешния юбилей и превърнали Тим ВИЖЪН България в един от водещите внедрители на решения за бизнес управление на българския пазар и пожела на всички здраве, време и сили, да се радват на настоящите и бъдещите си успехи.

Сърдечно благодарим за прекрасните думи на г-жа Христина Маринова, Главен счетоводител на нашия дългогодишен клиент „Вианд“ АД, която пожела на екипа да продължава да работи с все такъв професионализъм, да помага на клиентите си в трудните моменти, давайки им винаги най-добрите решения.

Целият екип на Тим ВИЖЪН България благодари от сърце на всички наши приятели и партньори, които ни помогнаха да направим този празник изключително емоционален и незабравим, и без чието доверие компанията не би била това, което е днес. Пожелаваме си да празнуваме още дълги години заедно!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy