Тим ВИЖЪН България провежда Първа клиентска конференция

Тим ВИЖЪН България проведе първа клиентска конференция

На 29 и 30 ноември 2013 г., в Боровец, се проведе Първата клиентска конференция на Тим ВИЖЪН България – водеща компания в областта на софтуерните решения за управление на бизнеса. Конференцията премина под наслова Let’s business, let’s rock! – с музика от миналото и поглед към бизнеса на бъдещето.

Основната мисия на Тим ВИЖЪН България е да помага на своите клиенти да ръководят бизнеса си по-ефективно и да повишава конкурентоспособността им чрез решенията и услугите, които предлага. Именно за да бъде по-полезна за клиентите си, компанията организира своята Първа клиентска конференция, която съчета двудневна презентационна част и тематично парти.

На събитието присъстваха повече от 75 клиенти и партньори, които имаха възможност да се запознаят с новостите при решенията MS Dynamics NAVMS Dynamics CRM и Tableau, както и да обменят опит помежду си. Партньорите на компанията представиха добри практики за дефиниране на успешни стратегии, информационна сигурност, внедряване на системи за управление (ISO) и други. На втория ден специалистите от Тим ВИЖЪН България демонстрираха и своя принос към стандартната функционалност на MS Dynamics NAV – модулите за разсрочване на приходи и разходи, месечно приключване и пълна себестойност, управление на автопарк, както и цялостното локализиране на системата за работа съгласно изискванията на българското законодателство и счетоводни стандарти.

Ръководството на компанията, в лицето на Емилия Василева – Управляващ директор и Росен Караиванов – Управител, представи своята нова стратегия, в която залага все повече на фокуса върху клиента и на индустриалната вертикализация.

Вечерта на първия ден се проведе и много специално ретро парти с известния DJ и радиоводещ Йордан Георгиев – Данчо Стълбицата.

„Работим с Тим ВИЖЪН България и Tableau от една година. Екипът на Тим ВИЖЪН много професионално и ефективно отговориха на всички наши изисквания. Работата с Tableau многократно улесни и намали времето за изготвяне на различни репорти. Информацията се вижда много по-ясно и детайлно“ – разказа Красимира Михова, Търговски мениджър на Апарел Груп.

Милен Тонев, Финансов директор на Ауто Бавария – дългогодишен клиент на Тим ВИЖЪН България, сподели от своя страна: „Оценявам високо фокуса върху клиента и иновативните продукти, които предлагат от Тим ВИЖЪН България. Очаквам с нетърпение организирането на още обучения и представяне на добри практики.“

От Тим ВИЖЪН България обещават още много промени и нововъведения, с цел добавяне на допълнителна стойност към решенията, които предлага, и повишаване удовлетвореността на клиентите си.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy