Тим ВИЖЪН България участва в най-голямата конференция на партньорите на Мicrosoft Dynamics – Directions EMEA 2014

Тим ВИЖЪН България участва на Directions EMEA

На най-голямата конференция на партньорите на Microsoft Dynamics – Directions EMEA 2014, проведена от 8 до 10 октомври в Познан (Полша), участваха над 1000 представители от 44 страни. Сред тях беше и Тим ВИЖЪН България. Microsoft представи новата версия – “2015”, на най-разпространения си бизнес софтуер MS Dynamics NAV, с над 100 000 клиенти в целия свят. Обещаният от компанията революционен скок в развитието на продукта е вече факт. MS Dynamics NAV 2015 е решение, което предоставя най-новите технологии в областта на софтуера на динамично развиващи се средни и малки компании, давайки им възможност да се фокусират върху бизнеса си.

Новата версия може да бъде ползвана on-premise, online и от мобилни устройства с Windows, iPad и Android. Потребителският интерфейс е оптимизиран с цел постигане на висока производителност на работа.

MS Dynamics NAV 2015 има вградени повече и пo-гъвкави аналитични инструментиМениджърите могат да следят състоянието на бизнеса и да контролират процесите и ресурсите си, където и да се намират, в реално време.

Новият MS Dynamics NAV е напълно интегриран с приложенията на MS Office. Потребителите му създават лесно сами корпоративни шаблони на документи, споделят документи и отчети с други потребители, и комуникират бързо важни бизнес данни и документи към контрагенти и партньори.

Сред новите функционалности на MS Dynamics NAV е интеграцията със социални мрежи. Там маркетинговите специалисти и търговците наблюдават клиентските настроения, и реагират незабавно на възможности или заплахи, свързани с привързаността към техните брандове, с промени в клиентското търсене или удовлетвореност.

Microsoft ще поддържа всички модели на инсталация и ползване на MS Dynamics NAV 2015, като клиентите могат да изберат най-удачния за тях начин. Те могат да предпочетат както все още най-често срещания модел on premise, така и хоствано или облачно решение. Клиентите могат също да избират доставчика на облачни услуги между корпоративната облачна среда Microsoft Azure, други глобални предложения или да се обърнат към местни компании.

В Microsoft Azure са включени много голям набор стойностни услуги за сигурност, хостване на свързани приложения, средства за разработка, управление на версии, ползване на виртуални сървъри, бази данни и други. Клиентите на MS Dynamics NAV, работещи с разширена функционалност, могат спокойно да планират преминаване в облачна среда, като се възползват от интегрираните в облака услуги и оптимизират съществено разходите за обслужване и поддръжка на системата.

Техническата реализация на MS Dynamics NAV 2015 позволява бърза миграция от предишни версии към най-новата, включително със смяна на модела за ползване, както от компании, работещи със системата в стандартния й обхват, така и от компании, ползващи допълнителни разработки и отчети, специализирани за нуждите на различни бизнес процеси.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy