Тим ВИЖЪН България с благодарствено писмо за подкрепата си към проект „Мениждърите споделят“

Тим ВИЖЪН Българя е партньор на проект Мениджърите споделят

На 10 януари в артистичната обстановка на дизайнерския бранд КАРЕ за четвърти пореден път беше представен Алманах на успешните казуси в българския бизнес. Бляскавото събитие събра над 150 гости, сред които участници в изданията на проекта, мениджъри на водещи български компании, партньори и други.

Алманахът е кулминацията на уникалния по своя характер проект „Мениджърите споделят“ на сп. Твоят бизнес, който събира в едно запленяващите и вдъхновяващи истории на 40 водещи мениджъри, начело на успешни български и международни компании в различни браншове на икономиката.

 

Като партньор на проект „Мениджърите споделят“ Тим ВИЖЪН България бе отличен със специално благодарствено писмо за подкрепата си към инициативата, което бе връчено от г-жа Детелина Смилкова, Вицепрезидент на ВУЗФ и участник във втори сезон на проекта. За нас беше изключително удоволствие да бъдем определени като „най-надеждният и коректен партньор за внедряване на системи за управление на бизнеса“ както и да научим, че такова е мнението не само на нашите клиенти, но и на конкурентните компании.

Благодарственото писмо прие нашият управител г-н Росен Караиванов, който поздрави организаторите и участниците в проекта и им пожела успешна година.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy