Уебинар

Tableau: Новости при работата с данни

Съвременния бизнес не търпи предположения!

Днес, когато информацията е в изобилие, правилното й използване може да донесе на бизнеса неподозирани ползи и предимства. Ето защо, всяка следваща версия на Tableau – един от лидерите сред системите за анализ – добавя нови и нови възможности за пълноценно използване на информацията.

Нека поговорим за някои от най-интересните и полезни новости при работата с данни, които Tableau може да предложи.

  • Научете кои нови функционалности в Tableau допълнително улесняват и ускоряват анализите
  • Вижте новостите в действие и научете как можете да ги приложите при работата с данни във вашата организация
  • Вижте какво превръща Tableau в един от най-полезните BI инструменти за бизнеса

Към кого е насочен този уебинар?

Ако вече използвате водещото решение за визуални анализи Tableau или търсите система, с която да направите анализа на данните във вашата организация много по-бърз, лесен и интерактивен, този уебинар е точно за вас.

Гледайте запис на уебинар "Tableau: Новости при работата с данни"

За лектора:

Антонина Георгиева

Антонина е бизнес консултант с опит както в сферата на системите за управление на бизнеса, така и в областта на софтуерните решения за анализ на данни. Превръщането на разнородна информация от различни източници в добре структурирани визуализации и анализи, които помагат на бизнеса да взема оптимални решения, е нейна страст. Като лектор в провежданите от Тим ВИЖЪН България обучения за работа с Tableau, тя е помогнала на десетки бизнес потребители да научат как да използват пълния потенциал на фирмените си данни.

Контакт