Без КПП-та за бизнеса или как да осигурите на компанията си зелен коридор след карантината

зелен коридор за излизане на бизнеса от кризата

Пандемията от Covid-19 наложи ограничения, с каквито нито хората, нито бизнеса се бяха сблъсквали до момента. Ограничения върху свободата на придвижване, общуване, работа …

И докато КПП-тата вече отпаднаха, то бизнеса още дълго ще чувства последиците от спирачките, които вируса постави пред него. Сега основният въпрос, който стои пред компаниите, е как най-лесно да преодолеят тези спирачки и да си осигурят зелен коридор за излизане от кризата.

Внедряването на софтуер за управление (ERP) може да се окаже точно двигателят, който да позволи на компаниите да „настъпят газта“. Ако се питате как точно може да се случи това, представяме ви само част от предимствата, които можете да постигнете с помощта на такъв тип система.

Как ERP могат да ви помогнат да форсирате бизнеса си

Водещите световни ERP системи като Dynamics 365 Business Central са базирани върху най-добрите бизнес практики. Те дават поглед върху всичко, което се случва в компанията и помагат да вземате светкавични решения в критични ситуации. С тяхна помощ:

  • Управлявате паричните си потоци като добре смазан механизъм

Забравяте за просрочените вземания и непотърсени плащания. В условията на криза прецизното управление на паричните потоци и постигането на оптимален баланс между тях е едно от първите неща, за които трябва да се погрижите. ERP системите осигуряват цялостен поглед върху всички задължения и вземания, и помагат да подсигурите ликвидността на компанията.

  • Намалявате разходите

Ако можете да видите на едно място всичко, което се случва в компанията, лесно ще идентифицирате възможности за оптимизиране на разходите. Например, ако можете да планирате прецизно заявките и производството, няма причина да заключвате средства в суровини и материали, които няма да са ви необходими скоро.

  • Повишавате производителността на работа

ERP системата позволява да държите бизнеса си под пълен контрол от всякъде и по всяко време. С нейна помощ екипът ви може да продължи да бъде ефективен дори и дистанционно, а автоматизирането на голяма част от рутинните повтарящи се задачи ще освободи време да се заемете с това, което е най-съществено за бизнеса в момента.

  • Печелите лоялността на клиентите

Спечелването и задържането на всеки един клиент ще бъде от изключителна важност за бизнеса в условията на криза. ERP системите ще ви осигурят не само инструменти за по-добро управление на контактите с клиенти, но и ще ви помогнат да бъдете по-гъвкави при ценообразуването, по-бързи и по-прецизни при изпълнението на потребителските заявки. А неизменно правило в бизнеса е, че повече доволни клиенти води до повече и по-успешни продажби.

Отворете зелен коридор за бизнеса си с водеща ERP система срещу минимална инвестиция

Ако и вие като нас сте убедени, че внедряването на ERP система е начин да подпомогнете бизнеса си и да разчистите път за излизане от кризата, то сега е точният момент да действате. Разумната инвестиция сега ще се отплати многократно в непосредствено бъдеще.

За да ви помогнем да вземете най-доброто решение в този момент, ние в Тим ВИЖЪН България разработихме специално предложение за вашата компания:

Внедряване на Microsoft Dynamics 365 Business Central за не повече от 2 месеца и бюджет под 50 000 лв.

Ние ви предлагаме:

  • Внедряване на ERP система от световна класа с огромно разнообразие включени функционалности за всеки аспект на бизнеса срещу минимална за подобен клас система инвестиция
  • Напълно работещо решение, с което незабавно да започнете работа
  • Безплатно ползване на разработената от нас българска функционалност на системата за първите 18 месеца след внедряването
  • Гъвкава схема за разсрочване на разходите за внедряване на системата
  • Преференциални условия при последваща нужда от промяна или разширение на системата с допълнителни функционалности

Сега е моментът да се погрижите за бъдещето на бизнеса си, защото съдбата обича не само смелите, но и добре подготвените.

Готови ли сте да действате? Заявете желанието си да оптимизирате своя бизнес и ние ще се свържем с вас незабавно.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy