Тим ВИЖЪН България с представители на международната конференция „NAV TechDays 2014” – Антверпен, Белгия

Тим ВИЖЪН България взе участие в NAV TechDays

На 19, 20 и 21 ноемрви 2014г., в Антверпен Белгия се проведе едно от най-значимите събития в средите на Microsoft Dynamics™ NAV, а именно четвъртото издание на международната конференция “NAV TechDays 2014”. Целта на конференцията е да предложи 3 дни, пълни с изцяло технически и максимално актуални сесии, свързани с Microsoft Dynamics™ NAV. Организатор на конференцията е „mibuso.com“.

Това е мястото, където се пресичат пътищата на най-добрите програмисти, партньори и клиенти на Майкрософт, мястото, където те обменят идеи и планират бъдещи проекти. Конференцията цели преодоляване на границите и засилване на връзките в NAV общността.

Броят на участниците тази година надхвърли 780 – представители на 41 държави, сред които и двама представители на Тим ВИЖЪН България – Селиме Халилова и Цвета Петкова.

Двадесет и шестимата лектори се постараха да направят конференцията наистина полезна и незабравима. Векослав Бабич (Хърватия), Ерик Уолтърс, по-известен като „Waldo” (Белгия), Марк Брюмел (Холандия) и Гари Уинтър (Германи) са само част от  имената на хората водили сесии по време на NAV TechDays 2014.

Аджендата, беше разнообразнa откъм теми, и разчупена откъм представяне – редуваха се сесии и така наречените „лаборатории“ – двучасови уъркшопи, по време на които участниците имаха възможност да изпробват  новата версия на NAV 2015. Някой от темите на сесиите бяха: “Bringing NAV to the tablest” “Office 365 Integration“Report tips & tricks” “The new paradigm of NAV upgrade“, “Partner ready software” и други.

Събитието завърши подобаващо с леко саркастичния, за сметка на всички в ИТ бранша, хумор на небезизвестния комедиант Адам Фийлдс.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy