Уебинар

Microsoft Dynamics 365 CRM и ползи от интеграцията с Dynamics NAV / Business Central

CRM системите са мощен съюзник на бизнеса

Те подпомагат компаниите в направления като повишаване на продажбите, скъсяване сроковете на сделките, повишаване на клиентската удовлетвореност и процента задържани клиенти и ред други.

Microsoft Dynamics 365 CRM

Microsoft Dynamics 365 CRM е гъвкава и интуитивна CRM система, част от семейството бизнес решения на Microsoft.

Тя предлага всички необходими инструменти за управление на взаимоотношенията с клиентите и оптимизиране на маркетинговите кампании, продажбите и следпродажбеното обслужване, а като част от Microsoft Dynamics, естествено се интегрира с всички други решения от вселената на Microsoft.

Присъединете се към нас, за да видите Microsoft Dynamics 365 CRM в действие и да научите какви ползи може да донесе тази система за вашия бизнес

  • Вижте на практика как Microsoft Dynamics 365 CRM може да повиши ефективността на работа на търговските екипи
  • Научете как с помощта на CRM решението бизнеса ви може да реализира повече продажби в по-кратки срокове
  • Вижте какви допълнителни предимства можете да извлечете от интеграцията на Microsoft Dynamics 365 CRM с Microsoft Dynamics NAV / Business Central

Гледайте запис на уебинар "Microsoft Dynamics 365 CRM и ползи от интеграцията с Dynamics NAV / Business Central"

За лектора:

Александър Хаджидимитров

Александър Хаджидимитров има над 20 години опит с проектирането и внедряването на интегрирани софтуерни системи за управление и анализ на бизнеса. Като програмист, консултант и проектен мениджър той е участвал в многобройни успешни проекти за български и чужди компании, а вече 8 години е Ръководител отдел Консултанти в Тим ВИЖЪН България. Като Microsoft Certified Professional, Александър има богат опит със софтуерните системи от семейството на Microsoft Dynamics и превръщането им в решения, пасващи на индивидуалните особености и нужди на бизнеса.

Контакт