Уебинар: Новости в Tableau 2020.1

 

Дата: 22.04.2020 г. от 16.00 ч. пред Вашия компютър

Научете повече за новостите, включени в последната версия на Tableau и вижте в действие някои от впечатляващите му нови функционалности, сред които:

  • Използване на динамични параметри, които гарантират актуалност на визуализациите
  • Анимирани визуализации, които помагат лесно да бъдат представени промени в данните, настъпили с течение на времето, добавяне на филтри, параметри и др.
  • Анализи в дистанция спрямо обект – възможност за провеждане на анализи в обособени буферни зони, отстоящи на определено разстояние спрямо даден обект или точка и много други

Към кого е насочен този уебинар?

Ако вече използвате водещото решение за визуални анализи Tableau или търсите система, с която да направите анализа на данните във вашата организация много по-бърз, лесен и интерактивен, този уебинар е точно за вас.

За лектора:

Антонина Георгиева

Антонина е бизнес консултант с опит както в сферата на системите за управление на бизнеса, така и в областта на софтуерните решения за анализ на данни. Превръщането на разнородна информация от различни източници в добре структурирани визуализации и анализи, които помагат на бизнеса да взема оптимални решения, е нейна страст. Като лектор в провежданите от Тим ВИЖЪН България обучения за работа с Tableau, тя е помогнала на десетки бизнес потребители да научат как да използват пълния потенциал на фирмените си данни.

Контакт