Семинар „ERP за бизнеса – Знаете ли как?“, град Шумен

ERP за бизнеса - знаете ли как?

Как да избегнем рисковете и грешките, свързани с избор и внедряване на ЕRP система?

По данни на пазарните анализатори над 40% от компаниите у нас вече имат внедрена ERP система, но внедряването на ERP система е сложен процес и успехът му зависи от множество фактори и условия.

Голяма част от гореспоменатите компании са се сблъскали с типичните рискове и проблеми, както при избора на решение и доставчик, така и в процесите по внедряване и експлоатация на системата.

Според международно изследване на “Panorama Consulting Solutions” от 2013 г. между 50% и 60% от внедряванията са с надхвърлени бюджет и срокове и/или са постигнали по-малко от 50% от очакваните ползи.

 

Ако искате да разберете как да избегнете рисковете, да постигнете поставените цели и да гарантирате инвестицията си в ERP система, заповядайте на семинара „ERP за бизнеса – знаете ли как?“.

Основни теми:

  • Защо успехът на внедряването на ERP система до голяма степен зависи от подготовката му?
  • Какво ще получим от внедряването на ERP система и колко ще ни струва то?
  • Как да управляваме внедряването на ERP система така, че да защитим инвестицията?
  • Приключва ли всичко след пускането на ERP системата в експлоатация?
  • Специално внимание ще отделим на възможностите за кандидатстване за европейско финансиране за внедряване на ERP решения.

 

Място:  Гранд Хотел Шумен /зала Тича/

Дата:     28 април 2015 г.

Час:       9:30 – 13:00

Организатор: „Тим ВИЖЪН България“ ООД

Семинарът ще бъде от полза за бизнес собственици и мениджъри, както и за всички други, които ще участват в избора, внедряването или поддръжката на ERP системи.

Специално внимание ще бъде отделено на възможностите за кандидатстване за европейско финансиране за внедряване на EPR решения.

Участието в семинара е БЕЗПЛАТНО, след предварителна регистрация.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy