+359 2 976 13 13

Партньори

Тим ВИЖЪН България е партньор на Microsoft

Microsoft Corporation

 

Microsoft Corporation е най-големият софтуерен разработчик в света (измерено спрямо приходите).

 

Microsoft Business Solutions дивизията e формирана през 2001 г. с придобиването на първата за Microsoft ERP система Great Plains. В следващата година към него са добавени и най-разпространените в България ERP решения Navision и Axapta. Microsoft CRM е собствена разработка на компанията, чиято първа версия е реализирана през 2003 г. През 2005 г. MBS е ребрандирана под името Microsoft Dynamics, а продуктите получават името Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX и Microsoft Dynamics CRM.

 

Решенията на Microsoft Dynamics се разпространяват чрез партньорска мрежа от квалифицирани внедрители, покрили изискванията и сертифицирани от Microsoft за конкретния продукт. 

 

 

 

Тим ВИЖЪН е партньор на иновативното BI решение TableauTableau Software

 

Tableau Software е американска софтуерна компания, разработваща интерактивни продукти за бизнес анализи. Започва развитието си като проект на Катедрата по компютърни науки на Станфордския университет, а през 2003 г. е основана и самата компания Tableau Software.

 

Основният продукт на компанията е Tableau – съвременно Business Intelligence решение, което позволява на служителите сами да проучват и анализират данни само чрез drag-and-drop. Продуктът печели много награди, включително "Най-добър във визуализация на данни", „Най-добър в анализ на данни за 2005 г.", и "Най-добро BI решение за 2008 г."

 

През 2013 г. Tableau Software е оценена като „Лидер“ в магическия квадрант за BI на Gartner и от тогава неизменно присъства там.

 

 

Тим ВИЖЪН е партньор на JetReportsJet Reports

 

Jet Reports е международна компания, основана през 2002 г. с централен офис в Портланд, САЩ и регионални офиси в 14 региона в света.

 

Компанията предлага гъвкави и лесни за употреба решения за репортинг и бизнес анализи, използвани от над 150 000 потребители в света.

 

 

 

Интерактивни гантови графици за планиране в MS Dynamics NAVNETRONIC

 

NETRONIC е немска софтуерна компания с над 35-годишен опит и експертиза в разработването на технологии за създаване на Гантови графици.

 

Нейната мисия е да осигури на малките и средни компании възможността гъвкаво да управляват производството, проекти и сервизни дейности с помощта на интерактивни визуални графици.

 

 

 

ClickDimensions Маркетинг автоматизации за Microsoft Dynamics 365    ClickDimensions

 

 

ClickDimensions е водещо решение за маркетингова автоматизация, разработено специално за Microsoft Dynamics 365. От създаването си през 2010 г. компанията насочва усилията си към това да осигури всички необходими инструменти, с които маркетинг специалистите да комуникират пълноценно с потенциални и реални клиенти, да провеждат ефективни маркетингови компании, водещи до повече реализирани продажби.

 

 

 

 

11235 Ltd.

 

11235 Ltd. е консултантска компания специализирана в областта на анализите на клиентски данни (аналитичен CRM), разработване на скоринг и други математични модели. 11235 Ltd. предлага широка гама консултантски услуги и проверени решения в области като програми за лоялност, измерване ефективността на маркетингови активности, изследване удовлетвореността на клиенти, сегментация, рентабилност на продукти, модели за напускащи клиенти (Churn Prediction), прогнози на времеви редове и много други в областта на анализа и статистиката.

С опита и знанието си, и чрез прилагане на доказани и иновативни аналитични практики, 11235 Ltd. помага на клиентите си да повишат ефективността на своите маркетингови кампании, да развиват своята клиентска база, увеличат печалбата си и в крайна сметка, да постигнат устойчиво конкурентно предимство. 

 

 

                                                                    

Тим ВИЖЪН България е партньор на ERP Academy
 

ERP Academy          

  

ERP Academy е първата по рода си организация у нас, посветена на обучаването на кадри в сегмента на бизнес софтуера. Академията е създадена от водещи български ERP компании.

 

Сред досегашните активности на организацията са първата по рода си в България магистърска програма „Бизнес анализи и ERP системи“, създадена съвместно с Висшето Училище по Застраховане и Финанси (ВУЗФ), както и поредица от курсове в сферата на ERP, CRM, BI и други свързани с тях теми, също в партньорство с ВУЗФ. Целите на организацията са: популяризиране на кариерни възможности в сферата на бизнес софтуера, както и  създаване на научна база, учебни материали по темата и осигуряване на възможността за придобиване на научна степен в сектора. ERP Academy е насочена както към създаването на възможности за завършване на висше образование в сферата на бизнес софтуера, така и към други обучителни форми, подходящи за ръководни кадри в различни типове организации, мениджъри на проекти, ИТ мениджъри, както и широк спектър от ИТ специалисти, желаещи да разширят своите познания.  

 

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни