+359 2 976 13 13
Business Intelligence
JetReports
JetReports

Any report. Any way. Right now.

JetReports - модерен инструмент за създаване на справки

 

JetReports е модерен репортинг инструмент, който ви позволява да създавате поразителни справки, използвайки само богатата функционалност на Excel. Можете бързо да обединявате данни от множество източници и да получавате единна справка. Форматирането в Excel дава възможност за моментално отличаване на ключовите показатели и положителните или отрицателни резултати. С JetReports добавяте и диаграми директно във вашите справки.

 

Всяка информация от бизнес софтуера ви е достъпна незабавно

Можете да консолидирате информация от няколко компании или няколко бази данни. Само с едно кликване достъпвате информацията, която стои зад числата в справката. Знаете ли дали процесите и въведените данни са отразени коректно или настроени правилно? Създайте прости справки, които събират данни от всички модули, подлежащи на проверка. Сега имате възможността да реагирате незабавно на бързо променящите се обстоятелства и да давате прецизни отговори на всички въпроси.

 

Забравете за пропуснатите срокове и закъснялата информация

JetReports може автоматично да обновява и разпраща вашите вече създадени справки всеки ден, седмица или месец. Мотивирайте екипа си като им разпращате необходимата информация всеки ден директно по електронната поща.

 

Искате да знаете какво се е случило вчера, какво се случва днес, какво ще се случи утре и да прогнозирате различни варианти, за да вземете правилното решение за бизнеса си? JetReports свързва Excel директно към вашия бизнес софтуер. По този начин избягвате ръчното въвеждане на данни всеки път, когато искате да обновите информацията в справката, а това спестява време и не допуска възможност за грешки.

 

JetReports е изцяло Excel. Ако познавате Excel, ще заобичате JetReports!

Без повече времеотнемащи обучения, тичане до IT отдела за създаване на справки и copy + paste на информация. Всички стандартни формули и математически операции в Excel са на ваше разположение. JetReports ви дава висока полза на ниска цена. И по-важното - дава ви така необходимото решение за по-добро управление на бизнеса.

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни