+359 2 976 13 13

Сименс ЕООД

Siemens AG е сред водещите компании в сферата на високите технологии в света и у нас. Бизнес дейностите на компанията са насочени основно към секторите енергетика, индустрия, здравеопазване и инфраструктура.

 

В началото на 1991 г. Siemens създава собствен oфис в София, в който са представени основните направления на компанията. През октомври 1998 г. е регистрирана и пълнофункционална дъщерна фирма на концерна Siemens в България - Сименс ЕООД.

 

Сименс България обработва заплатите на служителите си със специално разработен от Тим ВИЖЪН България модул към системата за управление на бизнеса MS Dynamics NAV. Целта на проекта е да се автоматизират процесите по обработка, изчисление и изплащане на възнагражденията на близо 500 служители на компанията в България. Като част от решението е разработена и функционалност за отчитане на изработеното време (timesheets).

 

Водещо предимство при избора на системата е нейната гъвкавост, позволяваща да се покрият изискванията на Siemens AG (Германия) за поддържане на специфични данни на служителите и изготвяне на съответните отчети в електронен вид.

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни