+359 2 976 13 13

Янтра Технолоджи ООД

Янтра Технолоджи ООД е динамична и бързо развиваща се компания, специализирана в разработване на софтуерни продукти и системи за организация и контрол на различни производствени процеси, както и системи за сигурност, сред които: контрол на достъп, контрол на работното време, стандартни и автоматизирани паркинг решения, видео-наблюдение с аналитични функции и др.

 

Компанията е силно ориентирана към постоянно повишаване качеството на своите услуги, чрез внедряването на иновации и прилагане на световни практики с доказана ефективност. Още от създаването си през 2010 г., Янтра Технолоджи бързо се налага на българския пазар като еталон за качество и може да се похвали с портфолио от клиенти, включващо едни от най-големите търговки обекти, летища и бизнес центрове в страната.

 

В желанието си да оптимизира цялостната организация на дейността си, Янтра Технолоджи взе решение за внедряване на водещата система за управление на бизнеса Microsoft Dynamics™ NAV 2016. С цел оптимизиране инвестиционните разходи, проектът беше реализиран изцяло в SaaS вариант, превръщайки се в първото внедряване на MS Dynamics NAV под наем в България.

 

Благодарение на внедреното решение Янтра Технолоджи постигна още по-висока ефективност и получи цялостен контрол върху всички дейности по управлението на финансите и счетоводството си, дълготрайните активи, продажби и покупки, складови наличности и операции, управление на сервизни дейности и др.

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни