+359 2 976 13 13

Провими България

Provimi е основана през 1927 г. в Холандия, където стартира дейността си като търговско дружество на холандските земеделци.

 

Продуктът, който компанията предлагат на пазара е микс от 3 елемента, които са основа за всеки един фураж – Протеини, Витамини, Минерали. Именно този уникален микс дава името и на самата компания.

 

През 2011 г. компанията е придобита от Cargill. В съчетание с експертизата на Cargill в областта на комбинираните фуражи, управлението на веригите за доставки и управлението на риска, опитът на Provimi в сферата на хранителните добавки за животни, увеличава гамата от възможности, предоставяни от над 16 000 служители в 37 страни, покриващи нуждите на клиенти по цял свят.

 

Провими България е част от тази българо –холандска група, като на територията на България произвежда и предлага биоконцентрати, фуражни добавки, специализирани храни и млекозамесители, пълноценни комбинирани фуражи с биоконцентрати. Компанията предлага системи за хранене и осигурява безплатни консултации по всички въпроси свързани с храненето и отглеждането на животните; разработва и оптимизира рецепти за биоконцентрати и пълноценни комбинирани фуражи за всички видове и категории животни;  разработва рецепти за комбинирани фуражи по заявка на клиента. 

 

Внедряването на MS Dynamics NAV обхвана автоматизацията на процесите по счетоводство, покупки, продажби, склад и производство. ERP решението беше изцяло интегрирано със системата за управление на производството в компанията, а също така беше внедрен и допълнителен модул за месечно приключване и разпределение на непреките разходи в себестойността на произведените продукти.

 

Благодарение на внедряването на системата за управление на бизнес процесите се улесни обмяната на информация както в различните звена на компанията, така и с компанията-майка. Също така беше осигурена консистентност на данните и консолидация на процесите в Провими България.

 

ERP решението изпълнява всички изисквания за добри корпоративни практики на компанията-майка, като същевременно има и допълнителна функционалност в съответствие с българското законодателство.

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни