+359 2 976 13 13

ОРТ АД

Основана през 1990 г., днес ОРТ е водещ български производител на офис мебели.

 

Компанията проектира и обзавежда офисите на водещите фирми в страната, както и изнася своята продукция за над 400 търговски партньора в повече от 60 държави по света. ОРТ има регистрирани голям брой патенти на търговски марки, дизайн, конструкция и функция на офис мебели.

 

Философията на ОРТ е да доставя решения в офис обзавеждането, които са изключително качествени, с най-съвременен дизайн и отговарящи на най-високите индустриални стандарти и изисквания на клиентите.

 

Внедряването на MS Dynamics NAV в OРT обхвана процесите по счетоводство, продажби, покупки, склад и производство.

 

В допълнение към стандартните модули, поради специфичните бизнес нужди на ОРТ, Тим ВИЖЪН България разработи и модул Конфигуратор на изделия, с чиято помощ може да бъде сглобено/произведено ново изделие изцяло според изискванията на клиент. Като част от ERP системата е внедрен и модул Персонал и ТРЗ, също разработка на Тим ВИЖЪН България. През 2008 г. е реализиран нов проект за актуализация на версията на системата към MS Dynamics NAV 2009.

 

В резултат на внедряването компанията успява да управлява и изпълнява навреме, качествено и с намалени разходи сложното поръчково производство на мебели за своите клиенти.

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни