+359 2 976 13 13

Мегатрон ЕАД

Мегатрон е компания основана в началото на 1998 г. и избрана от американския концерн John Deere за изключителен представител на световно-известната марка за България.

 

От края на 1999 г. Мегатрон представлява и френския концерн Kuhn – най-големия световен производител на прикачен инвентар. Днес в компанията работят над 90 високообразовани и силно мотивирани служители, допринасящи за бързото й развитие. Увеличаването на продажбите и динамичното разрастване на компанията поражда необходимостта от разширяване на дилърските и сервизни центрове из страната. За тази цел Мегатрон инвестира над 3 млн. евро в изграждането на нови модерни технически центрове в Плевен, Ямбол и Пловдив, които са оборудвани със специализирана диагностична апаратура.

 

Внедряването на ERP решението за управление Microsoft Dynamics NAV обхвана процесите по счетоводство, склад, управление на дълготрайни активи, покупки и продажби.

 

За да се удовлетворят специфичните изисквания на клиента, Тим ВИЖЪН България разработи и допълнителен модул Машини. Този модул дава възможност за създаване на отделна карта за всяка машина, както и за проследяване на всичко, свързано с машината, включително разходи за обслужването й, допълнителен инвентар, резервни части, управление на договорите свързани с нея – вноски, лихви, срокове и др.

 

Специфичните ползи от внедряването на ERP системата са:

 

  • Ефективно управление на лизинговите договори за машините;
  • Автоматизирано издаване на фактури за лизингови вноски;
  • Планиране на приходите чрез функционалността за изчисляване на очакваните приходи за всяка машина.
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни