+359 2 976 13 13

Интерагри България АД

Oт началото на 2013 г. ИнтерАгри България АД е  ексклузивен вносител на марката Nеw Holland. Компанията предлага широка гама машини, които покриват обхвата на изисквания на българските фермери. Nеw Holland е водещ производител на високотехнологични трактори от 30 до 670 к.с. и роторни и сламотръсни комбайни. Предлага изключително голям диапазон от специализирани машини – гроздокомбайни, балопреси, машини за градинарството и други.

 

ИнтерАгри България АД има добре развита дилърска мрежа в цялата страна, представена от висококвалифицирани специалисти, които обслужват сервизните  и продажбените центрове.

 

Основното предизвикателство на проекта по внедряване беше прилагането на най-добрите практики, заложени в MS Dynamics NAV в новосъздадена компания, която още няма бизнес дейност. Това на практика се превърна и в основно предимство на внедреното само за 45 дни решение, тъй като компанията стартира с изчистени бизнес процеси, които са в съответствие с процесите в NAV.

 

ERP решението обхвана всички процеси по управление на финансите, покупки, продажби, склад, маркетинг и отношения с клиенти (CRM).

 

Благодарение на внедрената система, сега компанията може да:

 

  • Планира складовите наличности;
  • Планира веригата на доставките по оптимален начин;
  • Провежда и управлява ефективно маркетингови кампании;
  • Извършва гъвкаво ценообразуване и ефективен сервиз.
Историята на един доволен клиент

"Много добре подбран екип, професионално подготвен. Използването и прилагането на опита и решенията, предлагани от Тим ВИЖЪН България бяха от изключителна полза."

Румен Петров
Parts and Warranty Support Manager
Интерагри България АД
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни