+359 2 976 13 13

Айнхел България ЕООД

Айнхел България ООД е част от групата Einhell AG – един от водещите производители на заваръчна техника, компресори, електроинструменти, машини за обработка на дърво и метал, генератори, отоплителна, климатична и градинска техника. Компанията има офиси в повече от 60 държави.

 

Централното корпоративно управление се намира в Einhell Germany в Ландау/Исар, Германия. Дъщерните компании и асоциирани партньори по света осигуряват близост с клиентите, чрез която управляват бизнеса си в цял свят. Към настощия момен, Einhell има около 1000 служители по света.

 

Изборът на система за управление на бизнеса MS Dynamics NAV е обусловен от изискванията и корпоративните стандарти на компанията-майка.

 

Проектът по внедряване протича по правилата и изискванията на Einhell AG в съчетание с българското законодателство и приключва успешно за само 3 месеца. Системата обхваща процесите по счетоводство, покупки, продажби, склад и обслужване на специфични сервизни дейности.

 

В резултат на внедряването Айнхел България постигна:

 

  • Единно решение и платформа с централата на компанията;
  • Възможност за вземане на навременни решения от страна на компанията-майка, на базата на справки и отчети, генерирани директно от системата.
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни