+359 2 976 13 13

Адеко България ЕООД

Адеко България е част от Adecco Group – международна компания за подбор, управление и аутсорсинг на персонал.

 

На пазара в България Адеко предоставя цялостни аутсорсинг решения в областта на ИТ и бизнес поддръжка, подбор на персонал и кратковременни решения за набиране на кадри. Адеко България предлага компетентни консултации във връзка с преструктуриране на бизнес процеси, кариерно развитие и промяна.

 

Adecco Group, базирана в Цюрих, Швейцария, е водещ международен доставчик на решения в сферат на човешките ресурси. Предоставяните от тях услуги покриват обширните категории на временно осигуряване на персонал, постоянни назначения, аутсорсинг, консултиране и преструктуриране. Adecco Group е в списъка с 500-те компании във „Fortune Global 500”.

 

Преди да се обърнат към Тим ВИЖЪН България, в Адеко България използват внедрена MS Dynamics NAV 5.0  за счетоводство, покупки и продажби. Процесите, свързани с основната дейност на компанията, не са обхванати от системата.

 

Редица бизнес нужди обуславят желанието на Адеко България за ъпгрейд до NAV 2009 и внедряване на допълнителни модули:

 

  • Нужда от разширяване на обхвата на решението и автоматизиране на процесите в основната дейност на компанията;
  • Всеки клиент на компанията има различни екипи, като за всеки от тях има различни условия за заплащане, специфично изчисляване на бонуси, ставка, часове, категория труд и т.н.;
  • Специфично изчисление на фактурата към всеки клиент на база определен модел на формиране на цената на услугите (билинг).

 

Всички тези предизвикателства стават добра предпоставка за внедряване на обновено решение, чрез което 20 потребителя от компанията ефективно изпълняват ежедневните си задачи, в резултат на което компанията предлага по-качествени услуги на своите клиенти.

 

Обхватът на ERP решението включва:

 

  • Ъпгрейд и миграция на текущата функционалност и данни от старата към новата система
  • Разработка, настройка и внедряване на:

      - модул за управление човешки ресурси;

      - модул за ТРЗ;

      - билинг модул за индивидуално изчисляване на фактурите за всеки клиент;

      - функционалност за отчитане на времето (Timesheet management).

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни