+359 2 976 13 13

ERP система за дистрибуторски фирми

NAV4Goods - вертикално ERP решение за дистрибуция, базирано на световно признатата система Microsoft Dynamics NAV и дългогодишния опит на Тим ВИЖЪН България в този специфичен сегмент.

 

Днес предизвикателствата пред ръководителите на компании от сектора на търговията и дистрибуцията се увеличават непрекъснато. Браншът се развива все по-динамично, пазарните флуктуации са ежедневие, нови типове конкуренти и нови технологии се появяват непрекъснато, потребителските нагласи също се променят все по-бързо.

 

Бизнесът трябва да е все по-гъвкав и ефективен

 

Изисква се внимателен контрол на складовите наличности, изчистени процеси за изпълнение на поръчки, ефективни складови операции и качествено обслужване на клиентите. Трябва да оптимизирате ежедневните операции, за да сте максимално ефективни и в същото време да минимизирате административните разходи. Сега добавете към горното и необходимостта да контролирате нарастващите разходи и свиващите се маржове.

 

Изберете ERP система, оптимизирана за нуждите на дистрибуторските фирми

 

Екипът на Тим ВИЖЪН България има дългогодишен опит в компании от този сектор и разполага с необходимото знание, за да ви помогне да се справите ефективно с всичките си бизнес предизвикателства.

 

Резултатът е предлаганата от нас специализирана ERP система за дистрибуторски компании, която обединява предимствата на световно признатото ERP решение Microsoft Dynamics NAV с дългогодишния ни опит в сектора и разработената допълнителна функционалност за автоматизиране на специфичните процеси в дистрибуторския бизнес.

 

Защо да изберете NAV4Goods:

 

  • оптимизиране на складовите наличности и осигуряване на минимално време за доставка;
  • оптимизиране на складовите процеси по опаковане и експедиране на стоките;
  • качествено управление на изпълнението на поръчки и обслужването на клиенти;
  • планиране на доставките;
  • автоматизиране на складовите дейности чрез интеграция с баркод устройства;       
  • оптимизиране на паричните потоци и събиранията;
  • анализ на продажбите и печалбите;
  • лесна интеграция със системите на вашите клиенти и доставчици;
  • възможност за разработка на уеб портал за самообслужване на клиентите.

В резултат ще можете да отговаряте много по-бързо и гъвкаво на пазарните промени и на действията на конкуренцията, ще подобрите качеството на обслужване и ще повишите печалбата на компанията.

 

 

 

Microsoft Dynamics NAV ни помага да си свършим по-добре и адекватно работата

 

Надя Пешева, Зонален мениджър продажби София в Девин АД​

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни