+359 2 976 13 13

Обучение за работа с Tableau

29 януари - 2 февруари 2018

Анализът на големи бази данни от различни източници вече е неизменна част от ежедневната ни работа. Възможността бързо да извлечем ценната информация, скрита зад числата и да я използваме при вземането на стратегически или оперативни решения е огромно предимство в съвременната информационна ера. Ето защо софтуерните системи за анализи са незаменим инструмент във всички сфери на бизнеса.

 

Tableau е една от водещите системи за бизнес анализи (business intelligence), която позволява светкавичната обработка и анализ на бази данни чрез модерни визуализации.

 

Ако искате да придобиете задълбочени умения за работа с Tableau , Тим ВИЖЪН България ви предлага да се включите в единственото по рода си в България

 

Практическо обучение за работа с Tableau

 

Период на провеждане: 29.01. - 02.02.2018

Продължителност: 5 делнични дни по 6 часа
Място на провеждане: учебна зала в офиса на Тим ВИЖЪН България
Такса за участие: 500 евро (без ДДС)
 

Освен, че ще ви запознае подробно с основните функционалности, предназначение и добри практики за работа с Tableau, курсът включва също така и практическа част, в която имате възможност да изпробвате всичко научено и сами да се убедите в удобството и интуитивността на работата със софтуера.

 

Този курс е подходящ за вас, ако искате:

 • да можете да боравите пълноценно с водещо BI решение, на което се доверяват над 50 000 компании по света
 • да сте в крак със съвременните инструменти за обработка и визуализация на големи обеми данни
 • да можете да създавате визуални анализи за минути без да се налага да програмирате
 • да извличате в максимална степен полезната информация, скрита зад данните
 • да придобиете умения, които работодателите търсят и ценят


Курсът покрива следните теми:

 • Свързване към данни (типове връзки, поддържани в Tableau, създаване на екстракт, дименсии, мерки, показване и скриване на полета, създаване на папки и др.);
 • Работа с данни (филтриране, видове филтри, групиране и сортиране, използване на калкулации и референтни стойности, дати - специфични опции за филтриране, смесване на данни от различни източници и др..);
 • Създаване на визуализации;
 • Изграждане и разбиране на основни визуализации (хистограма, топлинни карти, площ диаграми, bubble chart, комбинирани графики, графики с двойна ос, кодиране с размер и цвят и др.)
 • Създаване на дашбордове;
 • Анализиране (създаване на стойности, таблични калкулации, създаване на линии на тренда, работа с не-агрегирани стойности, прогнозиране и др.)
 • Запазване и споделяне на справки.

Пълната програма на курса можете да изтеглите от секция Ресурси.


Обучението се провежда в група от максимум 8 души, което гарантира пълноценното участие на всички курсисти и максималния полезен ефект.

 

За да запазите своето място, моля попълнете всички полета в регистрационната форма. 

Ако имате въпроси във връзка с условията на обучението или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас на: 02 / 976 13 13 или office@team-vision.bg

Регистрация
Индустрии
Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни