+359 2 976 13 13

Често задавани въпроси

Въпроси
Колко време протича внедряването на ERP/CRM?

Както и цената, така и времето за внедряване зависи от обхвата на проекта. След среща с консултантите на Тим ВИЖЪН България, те ще могат да изготвят точна оферта със стойност и времетраене на проекта.

Каква е разликата между ERP, CRM и BI?

ERP е интегрирано решение за управление на целия бизнес, което обхваща процесите във всеки отдел на компанията - управление на финансите, верига на доставките, складово стопанство, дистрибуция, производство, сервиз, взаимоотношения с клиентите, проекти и човешки ресурси.

CRM е интегрирано решение за управление на контактите, което се концентрира върху отношенията с потенциалните и настоящи клиенти. То покрива областите маркетинг, продажби и обслужване на клиенти.

BI е решение, чиято цел е използвайки натрупаните данни на компанията (в ERP, CRM, файлове или др.), да генерира необходимите за компанията и мениджмънта справки и бизнес анализи. С негова помощ могат да се анализират тенденции, да се определят проблемните сектори, както и да сегментират резултатите. То помага на хората, които вземат решения, да се ориентират бързо в ситуацията и да вземат правилни решения.

Имате нужда от помощ? Не се колебайте да се свържете с нас!Пишете ни