+359 2 976 13 13

Тим ВИЖЪН България успешно внедри ERP решението Microsoft Dynamics NAV в София Марин

2017.01.27

Тим ВИЖЪН България успешно завърши проект по внедряване на ERP системата за управление Microsoft Dynamics NAV в софтуерната компания София Марин, филиал на френската AXSMarine – един от водещите доставчици на специализиран софтуер в областта на корабоплаването.


Бързото разрастване на компанията в последните години и нуждата да управлява с още по-висока прецизност дейността и проектите си обусловиха интереса на София Марин към внедряване на ERP софтуер, а дългогодишния опит на Тим ВИЖЪН България с MS Dynamics NAV и множеството успешно реализирани проекти ни направиха техен предпочитан партньор.


Внедреното в София Марин цялостно ERP решение обхваща управлението на счетоводните дейности, покупките и продажбите на компанията, а също така е успешно интегрирано с външна ТРЗ система. От особена важност за специфичната дейност на клиента е внедреният модул „Управление на проекти“, който позволява прецизното проследяване, менажиране и остойностяване на всеки от проектите на компанията.


Реализираното внедряване е поредно доказателство за способността на екипа на Тим ВИЖЪН България да се справя успешно с разнообразни проекти с различна степен на сложност, осигурявайки на клиентите си софтуерните решения, от които се нуждае техния бизнес.


„Тенденцията все повече чуждестранни компании да се доверяват на екипа ни през последните месеци е показателна, че българските фирми тепърва ще бъдат предпочитани на международния пазар за консултации по внедряване на ERP системи и много скоро този бранш може да се окаже една от новите бързоразвиващи се сфери на аутсорсинг у нас“, сподели Александър Хаджидимитров, Ръководител отдел Консултанти в Тим ВИЖЪН България.

 

Искате ли да обезпечите дейността на компанията си с бизнес софтуер, който ще й помогне да расте и да се развива? Свържете се с нас още сега.