+359 2 976 13 13

Тим ВИЖЪН България подкрепя проект „Мениджърите споделят“

2017.03.07

Тим ВИЖЪН България е един от партньорите на стартиралия наскоро 4-ти сезон на инициативата „Мениджърите споделят - успешните казуси в българския бизнес“, проект на сп. Твоят бизнес.


Проектът има за цел да представи стойностни и успешни собственици и мениджъри на водещи български и международни компании и да им даде възможност да споделят своя опит и историята на своя бизнес успех. До момента инициативата е представила над 120 интересни и вдъхновяващи личности от различни поколения и сфери на бизнеса в България.


„Като компания, която се занимава с внедряване на софтуер за управление на бизнеса, много ясно виждаме колко важно е зад всеки проект да стои мениджър с ясна визия и способност да взема правилните управленски решения. Затова за нас е привилегия да подкрепим именно проект, представящ човешкото лице на успешния бизнес“, сподели Анастас Шопов, Мениджър бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България при старта на инициативата.


Пожелаваме успех на участниците и организаторите на проект „Мениджърите споделят“ и очакваме с нетърпение сезон, изпълнен с вдъхновяващи истории и бизнес казуси.

 

Снимки: сп. Твоят бизнес