+359 2 976 13 13

Тим ВИЖЪН България успешно внедри Microsoft Dynamics NAV в сръбските и гръцки офиси на международната логистичната компания GEFCO

2016.06.14

Екипът на Тим ВИЖЪН България завърши успешно внедряване на Microsoft Dynamics NAV в регионалните офиси на международната логистична компания GEFCO в Гърция и Сърбия в изключително кратък срок. Проектът отне по-малко от 1 месец и се извърши паралелно в двете държави.

 

Това за пореден път доказа способността на Тим ВИЖЪН България с лекота да реализира сложни и мащабни проекти, включващи няколко свързани помежду си ERP системи в различни държави, както и интеграцията им с други съществуващи системи.


Тим ВИЖЪН България бе избран за изпълнител на проекта въз основа на високата удовлетвореност на клиента от внедряването на Microsoft Dynamics NAV в българския филиал на компанията и свързаното с това цялостно повишаване ефективността на работата.


Жефко България успешно използва ERP решението от самото си учредяване през 2012 г., като в компанията са внедрени функционалности за цялостно финансово управление, включително управление на продажби и доставки, счетоводство и дълготрайни активи, както и управление на логистиката, което премахва необходимостта  за прехвърляне на информация от друга логистична система и гарантира пълна проследимост на пратките със срокове и  време за доставка.

 

Ако проявявате интерес към внедряване на ERP система или имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.