+359 2 976 13 13

Тим ВИЖЪН България стартира първото внедряване на Microsoft Dynamics NAV под наем

2016.05.31

Продължавайки тенденцията да бъде новатор в сферата на системите за управление на бизнес процесите Тим ВИЖЪН България стартира първото в България внедряване на Microsoft Dynamics NAV под наем за своя клиент Янтра Технолоджи ООД.


Наемането на софтуер за управление на бизнеса, известно още като „софтуер като услуга“ (SaaS – Software as a Service) добива все по-голяма популярност в световен мащаб и по същество заменя покупката на софтуер със заплащане на месечни вноски за неговото ползване. Това е оптимален вариант за малки и средни компании, които не могат да си позволят голямата първоначална инвестиция, необходима за закупуване на сървърна инфраструктура и наемане на високоплатен ИТ персонал.


Възможността за наемане на Microsoft Dynamics NAV бележи повратен момент на българския пазар, тъй като ще даде достъп на много по-широк кръг от компании до предимството да управляват бизнеса си с ERP система от световна класа. Докато до момента това беше привилегия на по-големи и утвърдени компании, разполагащи със свободен капитал за инвестиции в своето развитие, то Microsoft Dynamics NAV вече ще бъде достъпен и за малки и прохождащи фирми, а лесното добавяне на лицензи ще даде възможност на системата да расте и да се развива заедно с компанията на която служи.


Не се колебайте да се свържете с нас, ако проявявате интерес към внедряване на ERP система под наем.