+359 2 976 13 13

Tableau е лидер сред системите за бизнес анализи според Gartner Magic Quadrant

2017.02.17

За пета поредна година Gartner класира BI софтуера Tableau сред Лидерите в системите за бизнес анализи в своята престижна годишна класация. Ежегодно Gartner оценява 24 от водещите софтуерни решения за бизнес анализи по множество показатели в направления като инфраструктура на системата, управление на данните, анализи и визуализации, споделяне на информацията и насърчаване на сътрудничество и много други. Запознайте се с пълния доклад >

 

Tableau предлага интерактивни и лесни за използване функции за анализ и визуализация на данните, които позволяват на потребители без познания в програмирането да достъпват, обработват и анализират информацията, която им е нужна както в ежедневната работа, така и като основа за стратегически решения. Именно лекотата на използване, предлаганата интерактивност и способността за свързване с огромно (и постоянно нарастващо) разнообразие от източници на данни превръщат Tableau в предпочитан инструмент за бизнес анализи и обуславят лидерската му позиция.

 

Непрестанните усилия на екипа на Tableau по подобрението на съществуващите и добавяне на нови функционалности към business intelligence решението са довели до още по-доброто му класиране спрямо предходното издание на класацията преди 1 година, подобрявайки позициите си както в направления представяне на софтуера, така и по отношение на цялостна визия за развитие.


Ако търсите BI решение, което да улесни бизнес анализите във вашата компания, свържете се с нас. Нашите експерти ще демонстрират върху вашите собствени данни ползите, които можете да получите от използването на Tableau и лекотата на работа със софтуера.

 

Представената графика е публикувана от Gartner като част от по-голям изследователски доклад и следва да се оценява в контекста на целия документ, с който можете да се запознаете тук.