+359 2 976 13 13

Обявиха одобрените проекти по Процедура „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“

2017.01.25

След близо 6 месечна работа по оценка и класиране на всичките 608 подадени проектни предложения, управляващият орган на ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 публикува пълен списък с проектите, които могат да получат желаното финансиране.


Комисия е класирала 239 проекта (или 39% от всички подадени предложения), които отговарят на поставените изисквания и са събрали необходимия брой точки. В рамките на Процедура „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“ ще бъде отпуснато финансиране на обща стойност 58 661 815,76 лв., като безвъзмездната финансова помощ за одобрените проекти варира между 55 275 лв. и 391 165 лв.


С тези средства компаниите ще финансират проекти, свързани със закупуване или наемане на софтуерни решения за цялостно управление (ERP, CRM и Business Intelligence системи), въвеждане и сертифициране на системи за управление, внедряване на добри производствени практики, реинженеринг на процесите в предприятието и други, които да дадат необходимия тласък за растеж и развитие на малките и средни компании.


Следващите етапи от изпълнението на процедурата са свързани със сключване на договори с одобрените компании и стартиране на тръжна процедура за избор на доставчици и внедрители на софтуерните решения.

 

Като един от водещите доставчици на бизнес софтуер в България, Тим ВИЖЪН България има готовност да предложи най-използваните в световен мащаб Microsoft Dynamics ERP и CRM решения, както и своите експертни услуги в областта на тяхното бързо и качествено внедряване и поддръжка.

 

Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим заедно най-подходящото решение за вашия бизнес.