+359 2 976 13 13

Microsoft пуска нова версия на Microsoft Dynamics NAV тази есен

2016.08.25

След като наскоро представи своя нов продукт Microsoft Dynamics 365, сега се очаква Microsoft да обяви и най-новата версия на друг член на семейството на Dynamics - ERP решението Microsoft Dynamics NAV 2017.

Това ще стане на предстоящата конференция на Microsoft в Аризона, САЩ в края на месец септември, а се очаква решението да е достъпно за потребителите в Северна Америка още през октомври.


Пълната информация за всички нови функционалности и подобрения в NAV 2017 предстои да бъде разкрита, но вече съществуват множество предположения, базирани на публикуваната наскоро Microsoft Dynamics NAV roadmap:

 

Майкрософт пуска на пазара новата версия на ERP системата Microsoft Dynamics NAV 2017


Експертите очакват новата версия на NAV да бъде още по-тясно интегрирана с функционалностите на Office 365, което ще я направи по-гъвкава и удобна за използване от потребителите, спестявайки им нуждата от преход между различните Microsoft решения.


Множество предположения съществуват и по отношение на новите функционалности за разработчици, като преобладава мнението, че новата версия ще им даде много повече възможности за разработка на допълнителни модули, като същевременно ще улесни и ускори внедряването, поддържането и ъпгрейдването на тези разширения.


Не на последно място, на базата на все по-засилващото се търсене на облачни решения, експертите очакват специално внимание да бъде обърнато на интеграцията между NAV и облачната платформа на Microsoft – Azure.


Дали всички тези предположения ще се потвърдят или ще бъдат надскочени от Microsoft Dynamics NAV 2017 предстои да разберем през септември.


Очаквайте скоро информация за пълните възможности на NAV 2017.